Sanoma's NU.nl breidt regionaal nieuws uit met RTV Rijnmond
12-09-2018 13:19:49 | Door: | hits: 3677 | Tags:

Het laatste nieuws uit Rotterdam is vanaf maandag 3 september ook te lezen bij NU.nl. Wie zijn locatie deelt met de app, krijgt in Rotterdam automatisch een extra blok met regionaal nieuws van RTV Rijnmond te zien op de voorpagina van de app.

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: "We weten dat we iedereen een groot plezier doen als we, naast het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, uit nieuws uit de regio brengen op NU.nl. Ik ben daarom ook heel blij dat we in samenwerking met een RTV Rijnmond nu het nieuws uit Rotterdam op onze voorpagina kunnen laten zien."

Ib Haarsma, hoofdredacteur RTV Rijnmond: "Onze journalisten kennen Rotterdam en het Rijnmond gebied als geen ander. Door deze samenwerking met NU.nl kunnen we nog meer mensen bedienen met het vele (sport)nieuws uit Rotterdam en omstreken. Vanaf nu is ook de rest van Nederland nog eerder op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuws, sport en cultuur uit Rijnmond."

De samenwerking met RTV Rijnmond brengt NU.nl op een totaal van tien regio’s. Ze hebben nu samenwerkingen in Alphen aan den Rijn, alphens.nl, Amsterdam, AT5, Breda, BredaVandaag, Groningen, gic.nl, Haarlem, NH Nieuws, Leiden, Sleutelstad, Midden-Zeeland, De Bode, Utrecht, DUIC, en West-Brabant, De Bode.

Als je in één van de steden of streken woont waar NU.nl regionaal nieuws brengt, krijg je een blokje met regionaal nieuws te zien op de voorpagina van jouw NU.nl-app. Daarvoor moet je wel eerst je locatie delen. 

Ga op je toestel naar de instellingen van je besturingssysteem, en klik op privacy, locatievoorzieningen en vervolgens kies je voor NU.nl bij gebruik van app.

Kies in de NU.nl-app voor de optie Instellingen in het menu. Kies vervolgens voor de optie Positie bepaling, GPS. Deze optie is ingeschakeld wanneer het vinkje in het blokje zichtbaar is.

www.sanoma.nl
www.nu.nl
www.rijnmond.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie