Saskia Wagenmakers Managing Director Newpeople
06-12-2018 11:19:23 | Door: Katja Brokke | hits: 1672 | Tags:

Na 12 jaar Newpeople te hebben opgebouwd en geleid, geeft Ben Holewijn het stokje over aan Saskia Wagenmakers en is zij de nieuwe Managing Director. Saskia Wagenmakers zal verantwoordelijk worden voor de dagelijkse aansturing en verdere groei van het bedrijf, zowel nationaal als internationaal. In een digitale wereld waarin technologische innovaties elkaar steeds sneller opvolgen, gelooft Wagenmakers erin dat de mens het verschil gaat blijven maken. Het helpen van bedrijven bij hun digitale transformatie en welke mensen, teams en leiderschap hierbij nodig zijn, is waar haar passie ligt.

Ben Holewijn: “Door de komst van Wagenmakers kan ik een meer vrije rol pakken om zo nieuwe business proposities die we op de plank hebben liggen in de markt te kunnen zetten. Ook zal ik in de markt actief blijven, met name op executive search-niveau. Wagenmakers geeft mij, met haar jarenlange inhoudelijke en commerciële ervaring in de digitale wereld, de ruimte om deze vrije rol op te pakken.”

Saskia Wagenmakers: "Ik was helemaal niet op zoek naar een andere baan, had een uitdagende functie bij iProspect, leuke collega’s en ik had het enorm naar mijn zin. En toch heeft de drang naar ondernemen, meer vrijheid en meer het verschil te kunnen maken in een kleinere club met veel ambitie, mij doen besluiten naar Newpeople te gaan. Ik hou van bouwen en bij Newpeople is er volop ruimte om te investeren. Op allerlei vlakken: van het slim inzetten van nieuwe technologieën in de bedrijfsvoering, tot het in de markt zetten van nieuwe proposities."

De afgelopen jaren was Saskia Wagenmakers Commercial Director en Managing Director bij iProspect en board member van Dentsu Aegis Network.

Newpeople is een recruitment-, interim management- en executive search-bureau binnen de domeinen data/crm, e-commerce, digital development, online marketing en multichannel.

www.newpeople.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie