Saskia Wagenmakers Managing Director iProspect
17-07-2017 15:51:00 | Door: | hits: 3747 | Tags:

Per 1 september 2017 start Saskia Wagenmakers als Managing Director bij iProspect. In deze rol volgt zij Mark van Dijk op die na 6 jaar het bedrijf verlaat. Wagenmakers werkt sinds december 2016 als commercieel directeur bij iProspect. In haar nieuwe rol gaat Wagenmakers rapporteren aan Julius Minnaar, CEO van Dentsu Aegis Network. Tevens treedt zij toe als lid van het managementteam van Dentsu Aegis Network Nederland. Daarin is zij verantwoordelijk voor het domein performance, data en technologie.

Wagenmakers: "Ik ben heel blij met mijn benoeming tot Managing Director van iProspect en mijn toetreding tot het managementteam van Dentsu Aegis Network waarin ik iProspect en DAN DNA mag vertegenwoordigen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s de succesvolle lijn van het afgelopen jaar door te trekken voor zowel iProspect als Dentsu Aegis Network."
 
Minnaar: "Ik ben zeer verheugd dat Saskia deze taak op zich neemt en wij zijn ervan overtuigd dat zij een uitstekende Managing Director zal zijn. Saskia is een zeer sterke en ervaren kracht en heeft het afgelopen jaar bij iProspect al laten zien dat zij met haar drive en passie het verschil maakt. Zij gaat in haar nieuwe rol een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van iProspect, Dentsu Aegis Network Nederland en onze visie verder vormgeven."

www.iprospect.com/nl
www.dentsuaegisnetwork.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie