Semilo werkt voor Vecozuivel
14-11-2017 15:22:58 | Door: Max Vlugt | hits: 3367 | Tags:

Zuivelproducent Vecozuivel uit Zeewolde heeft besloten om de merken van Vecozuivel, te weten het biologische merk Veco Zuivel, Betsie’s Geitenzuivel en Bessola eigen social media kanalen te geven, te beginnen met de aanwezigheid op Facebook en op Instagram. Op deze manier biedt Vecozuivel een transparante manier om nieuws omtrent deze merken direct naar liefhebbers te verspreiden en krijgen diezelfde liefhebbers een directe manier om met de merken in contact te komen en te blijven.

Semilo als strategisch partner

Om de merken op de juiste manier te introduceren op social media heeft Vecozuivel het Amsterdamse bureau Semilo in de arm genomen. Semilo ontwikkelt en produceert voor diverse food- en FMCG merken digitale media strategieën en campagnes en beheert voor merken als Saclà Nederland en Montescroppino de social kanalen.

Edgar Leblans, commercieel directeur van Vecozuivel: "Na een uitgebreide oriëntatie in de markt en diverse gesprekken is de keuze op Semilo gevallen. Hun directe aanpak, het vermogen en de wil zich volledig in te leven in onze merken gaven uiteindelijk de doorslag."

www.vecozuivel.nl
www.semilo.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie