Simpel verlengt samenwerking met RLVNT
06-04-2018 11:55:00 | Door: | hits: 4552 | Tags:

Simpel heeft gekozen voor verlenging van de samenwerking met RLVNT als online marketingbureau en strategisch partner voor de digital marketingactiviteiten. De samenwerking dateert al van 2014 en wordt nu wegens succes voortgezet.

De komende jaren zal Simpel samen met RLVNT haar positie in het telecomlandschap verder gaan uitbouwen, waarbij de focus nog sterker gelegd zal worden op versnelde groei van het sim-only marktaandeel. Naast online mediastrategie en online campagnemanagement verzorgt RLVNT in samenwerking met bureau Alfred ook de digitale creatie voor Simpel.

Youri Treur, ‎Director E-commerce & Customer Service van Simpel: "RLVNT heeft in de afgelopen jaren laten zien een sterke, gekwalificeerde partner te zijn die ons verder kan helpen met onze groeiambities. Naast hun inhoudelijke kennis van online media en creatie, hebben ze aangetoond veel ervaring en kennis in het telecomlandschap te hebben. Wij zijn daarom enthousiast over onze samenwerking op de langere termijn."

Fabienne Jungerhans, Client Director van RLVNT: "Simpel heeft enorme groeiambities en in de huidige samenwerking blijven we elkaar versterken. De intensieve samenwerking, waarbij we veel bij Simpel aanwezig zullen zijn, gaat erin resulteren dat we onderdeel worden van het Simpel team en hun targets. We zijn dan ook erg trots dat Simpel deze samenwerking waardeert in de vorm van een voortzetting van de samenwerking."

www.simpel.nl
www.rlvnt.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie