Snippet Media brengt Saar Magazine vier keer uit in 2019
15-10-2018 13:45:00 | Door: | hits: 6098 | Tags:

Snippet Media gaat in 2019 vier keer Saar Magazine uitbrengen in print. De van oorsprong online titel is op verzoek van de lezers in 2017 voor het eerst in print verschenen. Met crowdfunding van die lezers is het eerste try-out nummer verschenen. In 2018 groeide de oplage gestaag en volstrekt tegen de stroom in naar bijna 20.000 exemplaren per editie. 

Barbara van Erp, oprichter van Snippet Media: "We zijn totaal overvallen door dit succes. Ik had nooit gedacht dat er uit onze online uitgeverij weer een print titel zou komen. Maar ik ga nu niet juichen en een businessplan maken van vijf jaar dat uitgaat van constante groei, daarvoor is de printwereld te lastig op het moment. We doen het een jaar en dan zien we wel weer."

Het zomernummer heeft bijna 9500 exemplaren verkocht, daar bovenop heeft Saar er nog eens zo’n 10.000 rechtstreeks verkocht, deels als abonnement, deels eenmalig.

Van Erp: "Met een fanbase van 200.000 vrouwen online hebben we een heel leuke vijver van vrouwen van 45-60 jaar die het blad rechtstreeks op voorinschrijving kopen. We hebben een heel aparte tone of voice, die gezocht wordt door veel adverteerders: menselijk, superherkenbaar en met een flinke dosis humor. Wij zeggen gewoon hoe het is, zonder dat laagje vernis dat je vaak ziet."

Het winternummer verschijnt op 27 november aanstaande, de advertenties sluiten op 1 november aanstaande.

Saar verschijnt in 2019 op 16 april, 2 juli, 1 oktober en 3 december.

www.saarmagazine.nl
www.snippetconcepts.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie