Snippet Media lanceert tishiergeenhotel.nl
15-06-2017 09:06:38 | Door: Katja Brokke | hits: 1263 | Tags:

Pubers komen vaak in het nieuws als ze in de problemen zijn. Daarom beginnen moeders en journalisten Saskia Smith en Martine de Vente (samen goed voor 3,5 pubers) een online magazine voor ouders van pubers zodat ze ook die leuke en vrolijke kant van pubers kunnen laten zien.

Barbara van Erp, eigenaar van Snippet Media: "Smith en De Vente gaan grappige en herkenbare stukjes schrijven en video's maken over hoe het is om te leven met een puber in huis. Over hoe krankzinnig veel handdoeken die gasten gebruiken, hoe ze opeens gaan stinken en je hele kast leeg vreten. We zijn nu al in gesprek met marketeers van allerlei relevante producten als deodorant, wasmiddel, chips, games, maandverband, wasmanden, scheerspullen, jongerenvakanties, banken, condooms en natuurlijk anti-puistencrème. We hebben drie keer eerder een titel gelanceerd, maar zijn niet eerder zo enthousiast ontvangen door de adverteerder."

Snippet Media werd opgericht in april 2016. De grootste titel is Me-to-We, voor ouders met jonge kinderen. Voor september staat de lancering van een mannentitel op de planning.

www.snippetmedia.nl
www.tishiergeenhotel.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie