SphereMall bouwt app voor Foodmarkt City by Jumbo
26-05-2017 18:06:00 | Door: | hits: 4357 | Tags:

In de app kunnen klanten op basis van hun eigen voorkeuren, vers bereide maaltijden bestellen en die laten bezorgen, afhalen of consumeren in de winkel. De eerste versie van de app is voorzien van basisfunctionaliteiten én het fundament voor personalized commerce. Aan de app worden de komende tijd in hoog tempo meer functionaliteiten en personalisatiemogelijkheden toegevoegd. Op deze manier is het bestellen van vers en lekker eten, snel, prettig en gemakkelijk. 

Dit is de start van personalized commerce in foodretail. De app is beschikbaar in de Apple Store en in de Google Play Store.

Online bestellen uit Foodmarkt City keukens

Foodmarkt City by Jumbo in Groningen is een mooi gesorteerde winkel waarin naast dagdagelijkse boodschappen ook verse maaltijden verkrijgbaar zijn. In open keukens binnen de winkel worden à la La Place, dagelijks verse koude en warme broodjes, salades, sapjes, pizza's en sushi klaargemaakt. De komende tijd zal het assortiment in de app verder worden uitgebreid zodat het uiteindelijk aansluit op het aanbod in de winkel.

Personalisatie in het nieuwe platform

De klant wordt gevraagd wat hij lekker vindt en de app herkent voor welk moment van de dag hij maaltijden zoekt. Met de kennis over deze context, sorteert de SphereMall technologie achter de app het productassortiment. Het resultaat is dat de klant verschillende maaltijden getoond krijgt die passen bij zijn voorkeuren en bijvoorbeeld ook zijn persoonlijke smaak.

Eigen regie over mate van personalisatie

De klant heeft volledige controle over zijn eigen persoonlijke informatie. Datgene wat iemand zelf invult of selecteert draagt bij aan gerichte productsuggesties. Daarop past de app de volgorde van de keukens aan, aan het moment van de dag dat is geselecteerd. Een ander voorbeeld zijn de zogeheten combideals. De app toont dagaanbiedingen die zijn afgestemd op de voorkeuren en productwensen van de klant op dat moment. Verandert de klant zijn voorkeur, dan past de app hier direct de combideals op aan. Zijn individuele voorkeuren staan dus centraal. Hiermee is Jumbo de eerste die dat doet. Dat maakt dit platform uniek in zijn soort.

www.foodmarktcity.com
www.spheremall.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie