Spotify lanceert playlist generator voor jubilerend Lowlands
09-08-2017 14:13:13 | Door: | hits: 5419 | Tags:

Spotify viert het 25-jarig bestaan van Lowlands met een persoonlijke playlist generator. Lowlandsfans kunnen hun eigen Spotifyplaylist aanmaken met hun favoriete Lowlandsoptredens van de afgelopen 25 jaar. De playlist generator is actief van 9 augustus tot 9 september. Naast de lancering van de generator, stelde Spotify zelf een uitgebreide playlist samen met 250 tracks die 25 jaar Lowlands definiëren.

Custom Playlist Generator

Op www.spotify.com/25yearslowlands is de muziek van 25 Lowlandsedities verzameld. Lowlandsfans en muziekliefhebbers kunnen hier een persoonlijke playlist genereren van alle edities die ze hebben meegemaakt. Of juist van die edities die ze (noodgedwongen) moesten overslaan. Daarnaast is het mogelijk om zelf favoriete artiesten te selecteren.

Wilbert Mutsaers, Head of Netherlands Shows & Editorial bij Spotify: “Spotify wil fans en muziekliefhebbers mee terugnemen naar hun favoriete festivalmomenten. Weer even terug naar dat onvergetelijke moment, of dat optreden waar jij speciale herinneringen aan hebt. Een playlist bestaat normaal gesproken uit maximaal 100 tracks, maar uit de weelde van een kwart eeuw vernieuwende Lowlands muziek hebben we nu maar liefst 250 artiesten gekozen”, zegt Mutsaers. “Deze 250 tracks op de Lowlands 25 Jaar-playlist, vormen een aanvulling op de Playlist Generator, waar iedereen zijn eigen Lowlands playlist kan samenstellen.”

www.25yearsoflowlands.nl
www.spotify.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie