Spreekbuis zet in op Whatsapp
17-09-2018 09:38:00 | Door: | hits: 4041 | Tags:

Tens Media gaat voor haar mediavaknieuwsplatform Spreekbuis.nl inzetten op WhatsApp als communicatiemiddel.

WhatsApp zal worden ingezet voor breaking news, nieuwsbrieven, podcasts, chatapp, tiplijn helpdesk en interactive radio. Lezers kunnen zich via SPRKBS.nl inschrijven om op de hoogte te blijven.

Richard Otto, uitgever van Spreekbuis.nl: "Naast de website Spreekbuis.nl gebruiken we reeds diverse apps, Facebook, Twitter, podcasts en een onlineradiostream om onze doelgroep te bedienen. WhatsApp is met ruim elfenhalf miljoen Nederlandse gebruikers het meest gebruikte social platform. Het grote gebruik, maar ook de snelheid en de innovatieve mogelijkheden van WhatsApp waren voor ons een belangrijke reden om SPRKBS.nl te lanceren."

Spreekbuis.nl en SPRKBS.nl werken samen met social entertainer Patrick Kicken. Naast radio en podcasting is Kicken al vroegtijdig gestart met het experimenteren met de mogelijkheden van Whatsapp.

Kicken: "Vergeet Facebook, vergeet YouTube, vergeet Instagram: Whatsapp is de plek waar het zich allemaal afspeelt. Content gaat razendsnel rond, gebruikers reageren supersnel en de jeugd doet werkelijk alles op Whatsapp; van daten tot handelen, van lachen tot leren. Het is ook dé plek om virals vroegtijdig op te sporen en zelf te lanceren. Via SPRKBS.nl gaan we live streamen, informeren en amuseren. Mensen willen zelf bepalen wat ze ontvangen en dat niet meer door een algoritme laten bepalen."

www.tensmedia.nl
www.spreekbuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie