[Startups] Blendin verbindt nieuwkomers en locals
13-03-2018 16:10:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2809 | Tags:

Blendin, een nieuwe start-up die nieuwkomers en locals met elkaar verbindt op basis van gedeelde interesses, lanceert vandaag zijn introductiecampagne Nieuwkomer zoekt local.

In de campagne wordt ingegaan op hoe het online platform van Blendin mensen aan elkaar koppelt en worden nieuwkomers en locals opgeroepen om zich aan te melden. Blendin heeft als kernwaarden toegankelijkheid, gelijkwaardigheid en positiviteit; zo gebruikt de start-up bewust het woord vluchteling niet, omdat er volgens de oprichters een negatieve connotatie aan hangt. Productiebureau Wenneker Amsterdam kreeg de opdracht om een campagne te ontwikkelen die dichtbij die kernwaarden blijft. De campagne bestaat uit een online commercial ondersteund door uitingen op social media, print en OOH.

Julius Weise en Kourosh Noshad Sharifi, oprichters Blendin: "Een samenleving staat op elk willekeurig moment voor verschillende uitdagingen. Sociaal ondernemerschap kan daar op een eigentijdse en innovatieve manier een positieve draai aan geven. Wij proberen weg te blijven van politieke standpunten over migratie en willen in plaats daarvan vooral bijdragen aan het verrijken van de samenleving, door nieuwkomers en locals dichter bij elkaar te brengen."

Maurice Wenneker: "Bij Wenneker proberen we elk jaar belangeloos een aantal projecten te doen waarvan wij voelen dat ze bijdragen aan de maatschappij. Blendin was voor ons een no-brainer. Op een laagdrempelige manier locals en nieuwkomers bij elkaar brengen zorgt voor begrip en wederzijds respect. Daar dragen wij graag aan bij."

Credits:
Productiemaatschappij: Wenneker Amsterdam | Freelance creative/concept & copy: Mark Goede | Motion Graphics Design: Koen Hesselink, Teun Buursema | Editor: Francisco Rodriguez Bouzas | Sound Design: Bart Groot, Remko Keuter | Producer: Manon Langelaar

www.blendinnow.nl
www.wenneker.amsterdam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie