[Startups] Lena Olivier COO Recruitz.io
02-03-2017 12:34:19 | Door: Katja Brokke | hits: 1485 | Tags:

Recruitz.io heeft Lena Olivier per direct benoemd tot Chief Operating Officer. Als COO is Olivier verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Recruitz.io in de recruitmentmarkt, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast gaat ze de exponentiële groei van de startup in goede banen leiden.

Recruitz.io

Recruitz.io heeft een technologie ontwikkeld waarmee vacatures worden geadverteerd daar waar talent zich bevindt, zoals op social media, in apps en Google. De technologie is volledig geautomatiseerd, waardoor het het beste talent, op het juiste moment en op de voor hen relevante plek wordt bereikt. Recruitz.io is het eerste artificial intelligence driven platform dat dit unieke bereik mogelijk maakt. Recruitz.io werd in juni 2016 gelanceerd. Het bedrijf groeide binnen negen maanden van 8 naar 22 collega’s en heeft als doelstelling om eind december uit 45 talenten te bestaan.

Lars Wetemans, CEO van Recruitz.io: “We zijn in korte tijd enorm gegroeid. In juni 2016 lanceerden we een beta-versie, waarop klanten als Uber, Booking,com en KFC al aansloten. De internationale lancering is gepland in juli 2017. Met de expertise en ervaring van Lena Olivier kunnen we Recruitz.io internationaal nog verder uitrollen en opschalen.”

Van Raad van Advies naar COO

Olivier was nauw betrokken bij de start van Recruitz.io als lid van de Raad van Advies. Haar adviserende rol legt ze nu neer voor een opererende functie.

Olivier: “Ik geloof dat de recruitmentbranche toe is aan innovatie en ik geloof in automatisering. Recruitz.io zag ik van dichtbij ontwikkelen en combineert mijn twee overtuigingen. Daardoor geloof ik volledig in de potentie van deze startup.”

Olivier was geruime tijd actief in diverse commerciële rollen bij Monster.com, was nauw betrokken bij de opzet van het LinkedIn-kantoor in de BeNeLux en bekleedde het afgelopen jaar de rol van commercieel directeur bij De Persgroep Employment Solutions.

www.recruitz.io

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie