[Startups] Revolve gaat samenwerking aan met Spinnin’ Records
26-07-2017 11:27:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1394 | Tags:

Spinnin’ Records, een onafhankelijk dancelabel, kondigt een partnership aan met Revolve Music, een platform waarmee dj’s een website kunnen maken. Met de samenwerking helpt Spinnin’ Records de 1 miljoen dj’s en producers van de Spinnin’ Talent Pool om zich beter online te kunnen profileren.

Spinnin’ Talent Pool

De Spinnin’ Talent Pool is een platform waar dj’s en producers een account kunnen aanmaken en demo’s of remixes kunnen uploaden om kans te maken op een contract bij het label. Sinds de lancering in 2012 is het platform gegroeid tot inmiddels een miljoen leden. Spinnin’ Records en Revolve willen deze dj’s helpen met met het opbouwen van hun carrière in de dance.

Meindert Kennis, Head of Digital Strategies bij Spinnin’ Records: “De samenwerking met Revolve past in onze doelstelling om de ambitieuze dj’s en producers in onze Talent Pool te helpen zich te ontwikkelen en hun digitale presence te professionaliseren. Revolve is daarom een ideale partner voor ons.”

Marthijn Graafland, mede-oprichter en CEO van Revolve Music: “De samenwerking met Spinnin’ Records is een geweldige kans om wereldwijd nog meer dj’s en producers kennis te laten maken met ons platform. Samen met Spinnin’ hebben we een aparte versie van ons platform ontwikkeld, met onder meer unieke Spinnin’ templates die gebruikers kunnen kiezen en integraties met diensten als Soundcloud en Mixcloud. Hiermee zijn we klaar om samen wereldwijd dj’s en producers te helpen hun digitale marketing professioneler aan te pakken.”

www.revolve-music.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie