Store Support ontvangt dubbele ISO certificering
15-02-2017 22:07:00 | Door: Arjen Westra | hits: 5011 | Tags:

Store Support is officieel ISO 9001 en ISO 20252 gecertificeerd. De auditoren waren onder de indruk van de wijze waarop Store Support intern de processen had ingericht en de wijze waarop men continu bezig is met het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

Daarnaast wordt voldaan aan de verwachtingen van de klanten en aan de eisen van de wet- en regelgeving. Door het toepassen van deze normen hebben opdrachtgevers de zekerheid dat hun opdrachten volgens internationaal, genormeerde kwaliteitseisen inzake marktonderzoek worden uitgevoerd.

ISO 9001 is de internationaal algemeen erkende norm voor kwaliteitssystemen en ISO 20252 is specifiek voor de marktonderzoek branche. Deze normen bevatten onder andere eisen ten aanzien van de organisatie (procedures, opleiding, privacy, evalueren en verbeteren) en beheersing van het onderzoeksproces (projectplanning, onderzoeksopzet, dataverzameling en –verwerking).

Arjen van Hijum, algemeen directeur van Store Support: "We zijn supertrots op onze dubbele ISO certificering. Omdat dit onderstreept waar we voor staan: het leveren van topkwaliteit op een innovatieve en enthousiaste manier. We zien het certificaat daarom als beloning voor het hele team en als aanmoediging om iedere dag een beetje beter te worden.

Tevens is het certificaat het bewijs dat klanten van Store Support dienstverlening ervaren die efficiënt, zeer betrouwbaar en effectief tot stand komt. Dit alles gecombineerd geeft dan ook enorm veel energie om in 2017 optimaal procesmanagement als dagelijkse uitdaging te zien. Of het nu gaat om het bestaande beter te doen dan gisteren of de innovatie van morgen."

www.storesupport.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie