Story Studio trekt Susan de Boer (23) en Fay Weeda (30) aan
01-09-2015 11:30:00 | Door: | hits: 1387 | Tags:

Per 1 september heeft visueel communicatiebureau Story Studio haar team uitgebreid: Susan de Boer (23) en Fay Weeda (30).

De, dit jaar aan de Willem de Kooning Academie afstuderende, illustratrice Susan de Boer begint als junior ontwerper en gaat zich met name bezig houden met illustraties, infographics en animaties. Eerder al liep zij stage bij Story Studio en werkte mee aan projecten voor Rabobank Nederland en Porter Novelli.

Fay Weeda werkte voorheen onder andere bij het modelabel 10days en Sissy Boy. Haar uitgebreide ervaring met het leiden van projecten zal zij vanaf september inzetten bij Story Studio op een breed scala van mediaprojecten variërend van animaties en videoproducties tot interactieve documentaires. 

Story Studio is opgericht door Lotte Woerde (Willem de Kooning Academie 2005), die onder meer werkte voor de NOS. Daarnaast werkt Chris Hanselaar als account director en strateeg. In het verleden werkte hij onder andere voor OgilvyOne, Postkantoren BV en Wegener Direct Marketing. Ook werkt Story Studio op projectbasis met een uitgebreid team van freelancers. 

www.storystudio.nl

Lees hier het interview dat wij deden met Lotte Woerde over Story Studio

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie