Suzanna Ruis en Xanne Liebregts naar The Gardeners
13-06-2017 08:43:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3844 | Tags:

The Gardeners heeft zich versterkt met Suzanna Ruis en Xanne Liebregts .

Suzanna Ruis is gestart als Social Media Director. Ze heeft een bureau-achtergrond in pr en (social) media. Met zo’n elf jaar op de teller heeft zij brede ervaring opgedaan met tech, lifestyle, FMCG, beverages en (online) retailklanten. Zoals KPN, Unilever, Ahold, SAB Miller, Netflix, IKEA, Vodafone en Bacardi. Met een voorliefde voor data enerzijds en nieuws maken anderzijds, werkt zij het liefst aan consument-gedreven campagnes die impact hebben, maar ook écht zijn. Op welk platform dan ook. Het meest trots is zij op de Snapchat-campagne van Vodafone For You en de What’s app Chocomel activatie. Haar arbeidsethos is ontstaan in het Westland, aangezien ze naast de Bloemenveiling is opgegroeid.

Xanne Liebregts is Medior PR Manager en afkomstig van SimplyPR. Xanne heeft vooral veel ervaring in lifestyle-pr en heeft voor merken zoals Alpro, Aveda, AEG, South African Tourism en Søstrene Grene gewerkt. Het meest trots is zij op haar snelle groei en haar netwerk aan pers- en bloggercontacten dat zij binnen het vak heeft opgebouwd. Het organiseren van events en creatieve pr-campagnes ontwikkelen geeft haar extra veel energie. Deze opgewekte dame is afkomstig uit de bollenstreek en zal onder andere op de accounts Mooiwatbloemendoen.nl, Holland Jersey, Affordable Art Fair, Naturalis, Vakantieveilingen.nl en Ten Cate aan de slag gaan.

The Gardeners is een allround creatief bureau met sterke wortels in pr en social media. In alles wat we doen staat de doelgroep centraal. Consumenten zijn volgens ons de nieuwe media, zij en hun netwerk laten een merk groeien. Daarom geloven we zo sterk in de combinatie van storytelling en storybuilding. We werken voor (en met) mensen en merken met goede intenties om zoveel mogelijk positieve, sympathieke ideeën te realiseren, waarvan mensen een glimlach op hun gezicht krijgen en die ze de moeite waard vinden om door te vertellen... en zo te laten groeien.

www.thegardeners.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie