Sven Huberts Managing Director ad interim Isobar Nederland
01-08-2017 11:05:34 | Door: | hits: 2784 | Tags:

Sven Huberts zal met ingang van 1 september het management van Isobar Nederland voeren voor een periode van minimaal 6 maanden. Sinds mei dit jaar is Huberts tevens Director Strategic Growth voor Isobar EMEA en werkt hij vanuit Amsterdam en Londen. Daarvoor was hij als Managing Director vanuit Singapore verantwoordelijk voor de APAC-regio voor Isobar.  Van 2011 tot eind 2014 was hij Managing Director van Isobar Nederland. Sven zal de functie van Managing Director ad interim van Isobar Nederland combineren met zijn EMEA-rol.

In deze rol zal zijn focus liggen op de positionering van Isobar in Nederland en op het ontwikkelen van een visie die aansluit op de strategie in de EMEA-regio. Daarnaast zal hij zich bezighouden met het vaststellen van het juiste profiel van de MD van Isobar in Nederland en het aanstellen van een opvolger.

Huberts: “In de bijna 10 jaar die ik werkzaam ben bij Isobar legt de ene verandering meestal de grondslag voor de verandering die erop volgt. Zo is dit weer een mooie kans om samen met het team in Nederland een weg in te slaan die een goede aansluiting heeft op de strategie in Europa en nog belangrijker die van onze klanten. Wat nu al duidelijk is dat we op de korte termijn gaan investeren in commerce, consulting, data, digital products en services.”

Julius Minnaar, CEO van Dentsu Aegis Network Netherlands: “Wij zijn heel blij dat Sven deze taak op zich neemt. Hij heeft de afgelopen jaren binnen Isobar en Dentsu Aegis Network zijn kracht bewezen als innovatieve leider. Isobar maakt met digitale marketing-oplossingen het verschil voor onze adverteerders. Sven zal ook de komende tijd samen met zijn collega’s bij Isobar een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van Dentsu Aegis Network.”

www.isobar.com/nl
www.dentsuaegisnetwork.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie