TCA werkt samen met Tranzer
04-09-2018 08:56:00 | Door: | hits: 2899 | Tags:

Taxicentrale Amsterdam (TCA) werkt samen met de Nederlandse reisapp Tranzer. De app maakt het mogelijk om te reizen met verschillende vormen van openbaar vervoer, zonder dat daar een ov-chipkaart, klantenkaart of andere apps voor nodig zijn.

De reis kan vooraf volledig worden gepland, geboekt en betaald via iDeal of creditcard. De samenwerking biedt reizigers de mogelijkheid om ook gebruik te maken van de taxi's van TCA. 

Hedy Borreman, directeur van TCA: "Het is een innovatieve oplossing die in één overzicht de snelste en goedkoopste reisopties weergeeft. Gebruikers van de app kunnen van tevoren de ritprijs inzien en betalen en komen zo ook niet voor verrassingen te staan."

De reisapp is in december 2017 door Tranzer op de markt gebracht. De Nederlandse innovatie ontving al snel een Europese prijs voor Best Smart City Initiative. Naast TCA hebben vervoerders als Connexxion, RET, NS, GVB en EBS zich inmiddels aangesloten bij Tranzer. Tranzer wil ook uitbreiden buiten de Nederlandse grenzen, door samen te werken met KLM, WeChat, NS Internationaal en vele andere vervoerders in Europa.

www.tcataxi.nl
www.tranzer.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie