TMG lanceert digitaal videoplatform Telegraaf VNDG
06-10-2016 06:41:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 6740 | Tags:

Telegraaf Media Groep (TMG) toonde adverteerders deze week welke nieuwe ontwikkelingen er binnen het cross mediale merkportfolio zijn en wat voor nieuwe mogelijkheden dit adverteerders biedt om hun doelgroepen te bereiken.

Vorig jaar werd het 24/7 event voor adverteerders voor de eerste keer georganiseerd. Deze week was Theater Amsterdam toneel van 24/7 part two, waarbij TMG trends, ontwikkelingen en resultaten met een paar honderd adverteerders deelde. Bijvoorbeeld dat Nederlanders de content van de TMG-merken in het komende jaar nog meer consumeren zoals zij dat willen: altijd, overal en via alle beschikbare kanalen en voor hen persoonlijk relevant.

Digitaal videoplatform Telegraaf VNDG 2017 van start

De Telegraaf en Dumpert bieden al langer in toenemende mate online videocontent aan wat nu al zo’n 190 miljoen videoviews per maand oplevert op desk- en laptop, tablet en smartphone. Vanaf het voorjaar van 2017 gaat het nieuwe online videoplatform Telegraaf VNDG van start. De consument krijgt hiermee on demand, overal en altijd, toegang tot grotendeels gepersonaliseerd nieuws via ieder device.

Talpa, met wie TMG een partnership gesloten heeft, levert hiervoor het technische platform. Telegraaf VNDG biedt via app en website een gebundelde mix van nieuws-, sport-, entertainment-, auto-, opmerkelijk- en lifestylevideo’s van De Telegraaf. Met het actuele nieuws, analyses en achtergronden. En met eigen programma’s, waaronder:

  • Nieuwsshow vanaf 06:00 uur
  • Bord in de tuin: binnenkijken bij een BN’er die zijn of haar huis verkoopt
  • Alle doelpunten van de Eredivisie, Jupiler League en Tweede Divisie
  • De gouden tip: een spannend misdaadprogramma met John van den Heuvel
  • Op de stoel: interessante gesprekken met kopstukken uit de voetbalwereld
  • 24/7 Wheels: alles over auto’s
  • Kijkje in het leven van…: een kijkje in het leven van een BN’er

On demand en gepersonaliseerd

Telegraaf VNDG biedt de gebruiker content die is toegespitst op het persoonlijke kijkgedrag. Daarnaast is het mogelijk dagelijks op een zelf gekozen moment de videosamenvatting van die dag te ontvangen op basis van eigen interessegebieden.

Via Mijn Telegraaf VNDG krijgt de gebruiker een overzicht van alle videocontent die hij of zij volgt, van programma’s, categorieën tot journalisten. Ook is het mogelijk om video’s op te slaan om later te bekijken.

Telegraaf VNDG is voor iedereen gratis toegankelijk. De Telegraaf abonnees krijgen daarnaast toegang tot een premium gedeelte. Tot slot kunnen consumenten straks kiezen uit verschillende modules om tot een abonnement te komen dat optimaal aansluit op hun persoonlijke kijkwensen.

Datalab

Adverteerders kunnen vanaf vandaag terecht bij de nieuwe unit Datalab van TMG. Deze unit geeft adverteerders de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te bereiken. Ook wordt de database van TMG gebruikt om klantervaringen te verbeteren bij nieuw gelanceerde websites en apps en om het online nieuwsaanbod aan te laten sluiten bij de interesses en voorkeuren van de consument. Er worden geen naw-gegevens van klanten verstrekt aan adverteerders.

Telegraaf Media Groep is een van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW; regionale dagbladen zoals het Noord-Hollands Dagblad en de Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en - via een strategische samenwerking met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast heeft TMG andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce.

Videopresentatie van Telegraaf VNDG staat hier

www.tmg.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie