Talpa Network Cross Media Exploitant van het Jaar 2019
26-04-2019 13:57:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4895 | Tags:

Tijdens de uitreiking van de Cross Media Awards 2019 op 24 april in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace is Talpa Network uitgeroepen tot Cross Media Exploitant van het Jaar 2019.

Talpa Network is een volledig Nederlands crossmediaal mediabedrijf. Het bestaat uit de secties Events, TV (SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Radio (538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Social (StukTV, Social1nfluencers), Digital (KIJK, JUKE en VoetbalTV) en eCommerce (VakantieVeilingen, Actievandedag). Ook het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) maakt deel uit van het concern. Al deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions, Platform en Creative. Zij combineren alle mediamerken en fungeren daarmee als crossmediale lijm.

Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network: "Talpa Network onderscheidt zich op crossmediagebied omdat wij mediamerken in elk onderdeel van de funnel hebben. We bieden daarmee unieke crossmediale oplossingen. Drie op de vier topklanten zet in 2018 crossmediaal op onze platforms in. Ondanks deze mooie cijfers zoeken wij graag de samenwerking met andere (concurrent)exploitanten op als dit tot betere crossmediale oplossingen voor de adverteerder leidt. Voorbeelden daarvan zijn onder andere de twee cases die ook genomineerd zijn voor Cross Media Case van het Jaar: Feiten en Fabels van Specsavers en Hoe reizende content het Holland Heineken House naar Nederland bracht."

De jury: "Talpa Network bouwt een Nederlands crossmedia empire dat de grote internationale spelers uitdaagt. Dit empire wordt in sneltreinvaart opgebouwd. Talpa Network wil marktleider zijn in alle mediakanalen: bij consumenten en adverteerders. Talpa Network bouwt posities in televisie, radio, print, online en social media en heeft een duidelijke strategie met betrekking tot data. Opmerkelijke overnames zoals StukTV en ANP passen in de ambities van Talpa Network, dat continu innoveert en topmensen aan zich weet te binden. Talpa Network gedraagt zich als een challenger ten opzichte van zowel de traditionele Nederlandse spelers als de internationale superplatforms en wil op schaal meespelen. Dit alles maakt Talpa Network Cross Media Exploitant van het Jaar!"

www.talpanetwerk.com
www.crossmediaawards.nl

Het overzicht van alle winnaars van de Cross Media Awards staat hier

 

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie