[Vacatures] Talpa Network zoekt een Bokredacteur
18-01-2021 14:52:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4471 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Bokredacteur

In Lang Leve de Liefde maken singles een serieuze kans op langdurig liefdesgeluk......door direct te gaan samenwonen op de eerste date. Voor dit dagelijkse liefdesprogramma zijn wij op zoek naar een Bokredacteur.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • het actief volgen en bewaken van verhaallijnen (in samenspraak met de hoofdredactie). Je zorgt ervoor dat de relevante scenes goed in beeld worden gebracht;
  •  het aansturen van een reality regie ‘cockpit’ met regisseurs en remote camera operators;
  • het verwerken (ordenen) en grof voormonteren van het materiaal in het system.

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Events, TV (o.m. SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Radio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Social (Social1nfluencers en StukTV), Digital (o.m. KIJK, JUKE en VoetbalTV) en e-commerce (o.m. VakantieVeilingen, ActievandeDag en SlaJeSlag). Deze onderdelen worden ondersteund door Talpa Media Solutions, Talpa Platform en Talpa Creative. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als redacteur in de producties en herken jij jezelf in bovenstaande verantwoordelijkheden? Ben jij de ideale match voor dit datingprogramma? Reageer dan nu met jouw CV en hopelijk tot snel! Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie