TamTam bouwt vernieuwde website Eneco
13-03-2018 18:03:00 | Door: Max Vlugt | hits: 1406 | Tags:

Eneco heeft de ambitie de digitale dienstverlening te vernieuwen. De Eneco website en apps nemen een belangrijke rol in bij het aantrekken van nieuwe klanten en het binden en servicen van bestaande klanten. Daarom is in 2017 gestart met de realisatie van een geheel vernieuwd Eneco.nl.

Voor de vernieuwing van website is TamTam gevraagd om te helpen bij de strategie, het concept en het design. TamTam werkte voor Eneco eerder al aan de strategie en ontwikkeling van de app en heeft voor de vernieuwing van de website een breed team van specialisten ingezet, dat intensief samenwerkt met het team van Eneco. 

De website wordt stap voor stap vernieuwd om beter te passen bij de positionering en doelen van Eneco. Zo is er op de nieuwe website meer aandacht voor nieuwe producten en diensten zoals de Warmtewinner en Ketelcomfort. Er is ruimte gecreëerd voor het verhaal van Eneco, wat onder meer wordt verteld aan de hand van een interactief 3D Huis van de toekomst. Service neemt op de website een centrale plaats in en personalisatie wordt ingezet als service naar gebruikers in plaats van als een conversie-booster.

Daarnaast is het ontwerp van de website vernieuwd. Hiervoor heeft TamTam nauw samengewerkt met Matters Most en Dawn, die het Eneco merk mede ontwikkelen. 

Danijel Bonacic, Director of Strategy, TamTam: "Eneco is een prachtig merk en bedrijf dat echt werkt aan de verduurzaming van Nederland. Het is tof dat we zijn gevraagd om mee te denken en te bouwen aan hun digitale presence en toekomst."

Joos Luteijn, Manager Digital,  Eneco: "TamTam heeft ons geholpen om onze digitale strategie aan te scherpen en door te vertalen naar Eneco.nl. We hebben harde keuzes gemaakt in content en hoeveelheid die goed uitpakken voor ons en onze gebruikers."

De website zal in de loop van het jaar verder transformeren door slimme services zoals een instant jaarnota, self-service zonder login en een conversational UI.

www.eneco.nl
www.tamtam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie