Terugblik ADNIGHT 2017
11-10-2017 13:09:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4241 | Tags:

Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie van ADNIGHT niet uitblijven. 50 bureaus openden wederom hun deuren voor geïnteresseerde marketeers, vakgenoten en jong talent. Het bezoekersaantal nam een enorme sprong: van 2500 bezoekers een jaar geleden tot 4100 dit jaar. De vijf bestuursleden en oprichters van ADNIGHT, Claire Daemen, Denise Willigers, Dirk Jan de Krom, Rose Zandvliet en Wybe Sallows, kijken tevreden terug op ADNIGHT 2017.

Willigers, Account Director bij Virtue, Vice: "We zijn erg trots dat de deelnemende bureaus zoveel energie hebben gestoken in het creatief uitdragen van hun DNA en propositie. Vorig jaar hadden deelnemers nog geen idee wat, maar vooral wie ze konden verwachten. Achteraf bleek dat 40 procent van onze bezoekers uit marketeers bestond en nog eens 40 procent uit vakgenoten."

Sallows, Strategy Director bij Code d'Azur: "Reden om dit jaar nog meer de inhoud op te zoeken met een breed scala aan talks, workshops en activiteiten. Denk aan interactieve workshops bij Isobar in samenwerking met Hyper Island, een heus animatiemuseum bij Woodwork of color grading en typografie-cursussen bij Ambassadors en Grrr."

Daemen, accountmanager van Isobar: "Ik denk dat we hebben aangetoond dat ADNIGHT een vaste waarde kan zijn op de reclame-evenementenkalender. We willen vooral dat dit een echt kijkje in de keuken blijft én een kans om als vakgenoten en marketeers van elkaar te blijven leren."

Zandvliet, Format Lead bij Talpa Radio: "Over een paar maanden starten we de productie voor de volgende editie op. Dan hopen we samen met bureaus weer een slag te slaan op een nog spannender programma. Suggesties zijn natuurlijk welkom!"

De Krom, Concept Producer bij Achtung! McGarryBowen: "Samen met WeTransfer hebben we een mooie afterparty neergezet, waarbij bezoekers van ADNIGHT konden samenkomen om hun ervaringen van de avond met elkaar te delen. Ook de opening in samenwerking met VIRTUE, het creatieve bureau van VICE, was heel inspirerend."

ADNIGHT is volgend jaar terug op vrijdag 5 oktober. 

www.adnight.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie