The Next Web en stichting Young Creators starten een strategische samenwerking
27-02-2019 10:24:00 | Door: David de Jong | hits: 1845 | Tags:

The Next Web ook bekend als TNW en stichting Young Creators starten een strategische samenwerking met een bundeling van hun krachten. 

TNW zal een jaarlijkse financiële bijdrage aan de stichting leveren om zo haar missie verder uit te voeren en de continuïteit te waarborgen. De Young Creators is een community van 30.000 creatieve en ondernemende jongeren die elkaar helpen in hun digitale carrière. TNW en Young Creators werkten al lange tijd samen aan gezamenlijke programma’s zoals de T500. Young Creators zal de nieuw verworven expertise gebruiken om te focussen op het creëren van een nog sterkere en actievere community. Daarnaast kunnen er meer en betere events en activiteiten verwacht worden.

Met behulp van Young Creator’s talentenpool kan TNW het aanbod voor bestaande en toekomstige partners verbreden. Young Creators blijft een stichting en zal onafhankelijk blijven opereren. Young Creators zal zijn kantoor vestigen in TQ - TNW’s kantoor voor scale-ups. Het bestuur van Young Creators zal worden uitgebreid met Wytze de Haan (Director of Events, TNW) en Patrick de Laive (Founder, TNW). Zij sluiten zich aan bij ondere andere Robert van Hoesel (Founder, YC) and andere community leden bij het overzien van hun activiteiten.

Stan Schalij, Bestuurslid van Young Creators: “Dit is een enorme mijlpaal voor ons. TNW’s support stelt de toekomst van de Young Creators foundation en community veilig, en daarnaast geeft deze samenwerking ons de mogelijkheid om al onze activiteiten kwalitatief sterker te maken.”

Boris Veldhuijzen van Zanten, oprichter van TNW: "Young Creators is een geweldige groep jonge, slimme mensen die met elkaar verbinden, en skills hebben om elkaar te helpen. Die spirit past bij onze missie en waarden en we kijken ernaar uit om deze samenwerking naar het volgende niveau te brengen.”

www.thenextweb.com
www.youngcreators.co

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie