Thomas Hendriks vertrekt bij Blue Circle en RTL
20-11-2017 08:14:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 6889 | Tags:

Thomas Hendriks houdt het na 81 dagen gezien bij Blue Circle, onderdeel van Fremantle Media.

Afgelopen zomer publiceerden wij dit bericht:

Sinds de focus op de dagelijkse televisieprogramma’s is vergroot, is televisieproducent Blue Circle (onderdeel van FremantleMedia Netherlands) flink aan het uitbreiden. De scope van RTL Boulevard en RTL Late Night gaat substantieel verbreden. Om dat te ontwikkelen en aan te sturen is Thomas Hendriks benoemd tot gedelegeerd producent van beide programma’s. Hendriks is per 1 september aanstaande aangesteld... lees het volledige artikel hier

Thomas plaatst nu dit bericht op zijn LinkedIn profielpagina: "Deze week heb ik mijn baan als gedelegeerd producent van RTL Boulevard en RTL Late Night opgezegd. Het bleek niet voldoende bij mij te passen. Dat ligt niet aan mij, aan de mensen of de zender. Het kan gebeuren en dan kun je maar beter snel en in goed overleg een beslissing nemen om verder te kunnen gaan. Het blijven machtig mooie merken waar nog veel toekomst in zit. En mijn toekomst? Daar ga ik over nadenken en met leuke mensen over praten. Plannen genoeg!"

Thomas Hendriks heeft een lange staat van dienst in de media en werkte onder meer voor Eyeworks, Sanoma, Endemol en de laatste zeven jaar voor zijn aanstelling bij Blue Circle als hoofdredacteur van Quest bij G+J Media. Hij won twee Mercurs: voor Hoofdredacteur van het Jaar in 2014 en Merkinnovatie van het jaar in 2015.

www.bluecircle.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie