StukTV’s Thomas van der Vlugt partner bij energiekauwgom van Mark Tuitert
30-05-2022 10:07:42 | Door: Saskia van Weert | hits: 6487 | Tags:

Programmamaker en Creative bij Talpa Thomas van der Vlugt stapt in zaken met Mark Tuitert. Hij wordt partner bij First Energy Gum, de start-up van de Olympisch kampioen.

In 2017 stond Mark Tuitert, samen met zijn twee compagnons, aan de wieg van First Energy Gum. De kauwgom bevat cafeïne en is bedoeld als energiegevend alternatief voor koffie en energydrinks.

Thomas van der Vlugt: “Ik ontmoette Mark in 2018 tijdens een door Heineken georganiseerd F1-uitje. Hier gaf hij mij voor het eerst een gum en ik was gelijk verkocht. Ook op zakelijk gebied kunnen we goed sparren. Ik heb er daarom alle vertrouwen in dat dit een groot succes gaat worden. First is voor mij de vervanger van alle andere cafeïne producten en werkt ook beter en sneller. Voor mij is dit de eerste stap als ondernemer, waarbij ik mijn creatieve kant en passie voor sport kan bundelen als nieuwe mede-eigenaar van First Energy Gum.”

Thomas van der Vlugt zal, naast de inzet van zijn bekendheid en bereik, zijn kennis en plannen op gebied van marketing en branding gaan inzetten om First Energy Gum verder te laten groeien.

www.firstenergygum.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie