Tim Hofman en StukTV winnaars The Best Social Awards
08-06-2018 08:58:00 | Door: | hits: 5651 | Tags:

Tim Hofman is vanavond weer de grote winnaar van The Best Social Awards geworden, de belangrijkste social media prijzen van Nederland. Hij won in de categorie Beste Personality en met zijn programma #BOOS in de categorie Beste YouTubeserie.

StukTV won voor het eerst een The Best Social Award voor Beste YouTuber. Politiehond Bumper sleepte de prijs in de wacht voor Beste Dier, een nieuwe categorie waardoor het publiek veelvuldig op gestemd is.

Jesse Klaver liet zijn concurrenten achter zich in de categorie Beste Politicus en Cesar Majorana van het account @waaromvloggersjanken mag zichzelf dit jaar Beste Instagrammer noemen. Er werden ook awards uitgereikt in de categorieën Beste Reactie, Beste Bericht van de Buurman en Beste Nieuwspagina.

De winnaars van The Best Social Awards werden bepaald door zowel de stem van het publiek als een vakjury. Het publiek stemde vooral veel in de categorieën Beste Personality, Beste YouTuber, Beste Dier en Beste Merk. In de categorie Beste YouTubeserie wist #BOOS met slechts 30 stemmen verschil te winnen van Het Jachtseizoen van de jongens van StukTV. 

De uitreiking werd gepresenteerd door Lize Korpershoek en founder Diederik Broekhuizen. In totaal werden er tijdens deze 5e editie 13 prijzen in de audience categorieën uitgereikt. Gisteren werden de winnaars in de business-categorieën al bekendgemaakt, met prijswinnaars als bol.com, Hema en Bavaria.

Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social: “Ik ben dit jaar weer zeer onder de indruk van de creativiteit van alle genomineerden. Hopelijk dagen deze winnaars anderen weer uit om komend jaar hun beste social beentje voor te zetten! Laten we samen social media een betere, mooiere plek maken. Dat is juist in deze tijd van privacyschandelen en andere negativiteit extra belangrijk.”

Winnaars The Best Social Awards - Audience 2018

Beste Personality: Tim Hofman

Beste Politicus: Jesse Klaver

Beste Dier: Politiehond Bumper

Beste Instagrammer: Waarom Vloggers Janken 

Beste Muser: Quinten Verschure

Beste Twitteraar: Boswachter Tim

Beste YouTuber: Stuktv

Beste YouTubeserie: #Boos

Beste Entertainmentpagina: De Speld

Beste Nieuwspagina: Nos Kort (Instagram)

Beste Reactie: Sanne Gruijs 

Beste Bericht Van De Buurman: Pippi Zeurkous

Beste Bericht Van De Politie: Kom Bij De Politie

www.thebestsocialawards.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie