Tina gaat samenwerking aan met online sterren Lisa & Lena
24-04-2018 15:22:36 | Door: | hits: 4525 | Tags:

Het Duitse duo Lisa & Lena (meer dan 27 miljoen volgers op Musical.ly) mocht voor een week de scepter zwaaien over weekblad Tina en alle online kanalen. Een samenwerking die zich later dit jaar zal uitbreiden met de verschijning van de tweeling op Tina Festival.

Lisa & Lena werden bekend met de video’s die zij plaatsen op de populaire app Musical.ly. Via deze app bereiken zij inmiddels dagelijks 27 miljoen volgers, waarmee ze wereldwijd het grootste account in handen hebben. Daarnaast hebben ze eigen kledinglijn J1MO71 en reizen ze de wereld rond als influencers.

Lisa & Lena: “De baas zijn van Tina is hartstikke leuk. We mochten écht alles zelf bedenken en deze Tina samenstellen. We zijn zelfs stripfiguren geworden!”

De samenwerking is, zoals alle projecten die Tina uitvoert, crossmediaal. In Tina 18 staan onder meer exclusieve foto’s van de tweeling, interviews, posters en als extraatje zijn ansichtkaarten waarop de meiden prijken toegevoegd. Ook de online kanalen van Tina staan in het teken van Lisa & Lena met backstage foto’s, quizjes en video’s, waaronder een verslag van de speciale meet & greet waarin 11 fans de meiden in het echt ontmoetten.

Tijdens Tina Festival geeft de Duitse tweeling weer acte de présence op 22 en 23 september op Attractiepark Duinrell in Wassenaar.

Lisa & Lena: “Tina Festival was het leukste live-event wat we vorig jaar hebben aangedaan. We kunnen niet wachten om in september weer naar Duinrell te komen en daar onze fans te ontmoeten.”

Jannine Berkelaar, hoofdredacteur van Tina: Het is geweldig dat niet alleen Tina Lisa & Lena omarmt, maar dat de liefde wederzijds is. Met deze mooie samenwerking kunnen we onze lezeressen blijven verrassen en verwennen met ons mooie weekblad en alles wat daar inmiddels bij hoort. Daar doen we het voor!”

www.tina.nl 
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie