Tosti Creative marketingcommunicatiebureau Fit For Free
21-12-2017 09:12:30 | Door: | hits: 7441 | Tags:

Fit For Free heeft Tosti Creative aangesteld als nieuw vast bureau. Tosti Creative is komend jaar verantwoordelijk voor de campagnes van de fitnessketen. Naast de ontwikkeling en uitvoer van campagnes zal Tosti Creative als creatief partner dienen op onder andere strategisch vlak.

Jos Traa, marketingmanager bij Fit For Free: “We hebben in Tosti Creative een sparringpartner gevonden die zeer creatief is in het bedenken van oplossingen op allerlei niveau’s. Tegelijkertijd begrijpt Tosti Creative heel goed hoe lange- en kortetermijndoelstellingen zich tot elkaar verhouden.”

De samenwerking wordt direct afgetrapt met een nieuwe campagne, ontwikkeld door Tosti Creative. De campagne, genaamd Daar doe ik het voor, richt zich op de emotionele, onderliggende redenen om te sporten. In de campagne staat de mens en hoe deze omgaat met zijn of haar gezondheid centraal.

Roby Hormis, Creative Director van Tosti Creative: “Sportadvertisement is vaak eenzijdig geformuleerd waarbij de nadruk ligt op sixpacks en slanke lichamen. Terwijl er zoveel meer redenen zijn om te gaan sporten. Vaak zijn het ook de kleine dingen: bijvoorbeeld voor ontspanning of om te kunnen blijven voetballen met je kleinzoon in de tuin. Met dit soort voorbeelden hopen we mensen te motiveren en de drempel om te gaan sporten te verlagen.”

Voor de campagne zijn zeven korte portretten geschoten van influencers waarin zij hun motivatie om te sporten toelichten. Deelnemende influencers zijn onder andere Mayra Louise, Lars Tibben, Cynthia Houben, Suzanne Brummel, Thomas Cox, Kiki Duren en Merijn Schoeber.

Naast de influencers zijn eveneens personeelsleden van Fit For Free opgenomen in de campagne. Ook met hen is gekeken naar de motivatie en drijfveren. De personeelsleden zijn opgenomen in een postercampagne die lokaal, in de buurt van hun eigen sportclub, zal worden verspreid.

www.tosticreative.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie