Treinvertraging wordt misschien wel aangenaam door de Vertraging Opwaarderen app
07-09-2017 08:32:00 | Door: | hits: 2878 | Tags:

Deze week lanceert e-commerce bedrijf Alphacomm Digital Commerce een gloednieuwe app waarmee het mogelijk is om tijdens een treinvertraging cadeaukaarten voor Bol.com en Zalando.nl te winnen.

Het enige dat de diep teleurgestelde reiziger hoeft te doen is een leuk gesprek met een medereiziger te voeren via de Vertraging Opwaarderen app. Downloadable in App store of Google Play store.

Business development manager Aimée Rapide vertelt: ‘Wachten op een trein kan vervelend zijn. Wij willen het weer leuk maken! Je kunt tijdens de vertraging via de app een gesprek voeren met een medereiziger in hetzelfde schuitje. Door het voeren van dit gesprek kun je ook nog eens een leuke prijs winnen!’

Treinreizigers die zich bevinden op één van de deelnemende stations én te maken hebben met een vertraagde trein kunnen meedoen. Terwijl de app de vertraging aftelt, kan er een mogelijk gezellig gesprek gevoerd worden.

Niet goed in openingszinnen? Geen probleem! Een chatbot helpt de deelnemers op weg. Via www.opwaarderen.nl is te zien welke stations deelnemen aan de Vertraging Opwaarderen app. Ook voor verdere informatie over de actie kan de site geraadpleegd worden.

www.opwaarderen.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie