Trendship 2019 | 16 en 17 oktober | Groningen
10-09-2019 10:19:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4225 | Tags:

Trendship groeit op woensdag 16 en donderdag 17 oktober naar een tweedaags innovatiefestival in MartiniPlaza Groningen. Onder het motto your choice, no excuses worden bezoekers gestimuleerd om te doen wat ze niet kunnen doen en te dromen wat ze niet kunnen dromen. Zo wordt het bijbehorende thema groei niet alleen doorgevoerd tot in de finesses van het programma, maar toont Trendship zelf ook ondernemersballen door te groeien naar een meerdaags evenement. 

16 oktober

Dag 1 is het exclusieve terrein van de beslisser met een diner als connector. Eten verbindt en is dé manier om gelijkgestemden samen te brengen. Trendship heeft daarom een chefkok uitgenodigd om zijn culinaire visie op groei te vertalen naar honderden couverts: Henrice Dijks, bekend van sterrenrestaurant Onder de Linden en tegenwoordig chef van Bistro ’t Gerecht. Tijdens het diner worden zakenvrienden gemaakt en serieuze noten gekraakt met sprekers op het nieuwe podium, dat even Instagramwaardig – misschien zelfs meer – is als de voorgaande edities.

17 oktober

Dag 2 komt met een programma dat alle genres overstijgt, voegt daar inspiratiespecials voor extra verdieping aan toe én brengt een verrassende festivalsaus met een kleine knipoog naar het Amerikaanse Coachella. Trendship is er op donderdag 17 oktober voor circa 2500 studenten en professionals.

Praktische informatie

Data: woensdag 16 + donderdag 17 oktober 2019
Tijden: 17:00 tot 22:15 uur + 9:30 tot 18:00 uur
Locatie: MartiniPlaza - Leonard Springerlaan, Groningen

Trendship is een event van NDC mediagroep.

Meld je aan voor gratis kaarten voor Trendship

Als partner van NDC mediagroep mag het Nederlands MediaNetwerk 10 kaarten weggeven voor dit geweldige event. Wil je in aanmerking komen voor een gratis kaart, stuur dan een e-mail naar Bas Vlugt via marianna@nederlandsmedianetwerk.nl.

www.trendship.nl
www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie