VIVA400 The Movement: topvrouwen bundelen hun krachten
05-10-2018 10:38:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3277 | Tags:

Inspirerende, ambitieuze en succesvolle vrouwen strijden in zes categorieën om een felbegeerde VIVA400-award.

Omdat de lijst elk jaar uit z’n voegen barst van het toptalent, start VIVA met iets nieuws: VIVA400 The Movement. We bundelen de krachten van al die succesvolle innovatieve vrouwen in een denktank om zo een maatschappelijk vraagstuk aan te pakken: het taboe doorbreken dat heerst op een burn-out. Tijdens een seminar en aansluitende brainstorm proberen we samen een oplossing te vinden om af te rekenen met dit taboe.

Het publiek kan tot en met 6 november via VIVA400.nl stemmen op hun favoriet. Op basis van de top 5 publieksuitslag kiest de deskundige all female jury per categorie een winnaar. De zes winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke VIVA400-awardshow op 15 november in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. Daarnaast wordt de VIVA400 Visionista-award uitgereikt aan het grootste aanstormend talent en de publieksprijs aan de VIVA400-vrouw die de meeste stemmen heeft gekregen.

VIVA400 is het platform voor ambitieuze en ondernemende jonge vrouwen. Vrouwen worden in groten getale door elkaar aangedragen, meer nog dan tien jaar geleden. Onderlinge solidariteit is echt iets van nu. Een van de hoofddoelen van VIVA400 is dan ook het creëren van een netwerk van ambitieuze en succesvolle vrouwen. #viva400 #ikbepaalzelf

Winnaressen van vorig jaar

De winnaressen van de VIVA400 2017 zijn plussize topmodel Danielle van Grondelle, onderzoeker VUmc Maria Themeli, self defense expert Synthia Stoffer, digital en online expert van Kenniscentrum Seksualiteit Rutgers Lotte Rensen, en founder en director van Most Wanted Danique Bossers.

VIVA400 wordt mede mogelijk gemaakt door Renault.

www.viva.nl   
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie