[Vacature] Abovo Media zoekt een Accountmanager
23-04-2015 09:54:00 | Door: | hits: 9434 | Tags:

 

 

Abovo Media zoekt een

 

ACCOUNTMANAGER

 

Ons team van accountmanagers willen we graag uitbreiden met een (zeer) ervaren collega!

Bij Abovo betekent dit inhoudelijk het persoonlijk bezoeken van nieuwe en bestaande klanten om onze dienstverlening onder de aandacht te brengen c.q. hen te adviseren bij (nieuwe) mediacampagnes. Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van je eigen klantenportefeuille, al worden afspraken met nieuwe klanten grotendeels voor je gemaakt. Je werkregio is heel Nederland, maar je werkt vanuit Hoorn (NH).

Wat verwachten wij van jou:
Je hebt een passie voor media en sales. Je bent resultaatgericht, ondernemend en haalt voldoening uit het opbouwen en onderhouden van relaties. Je vindt het leuk om te werken in een jong team met gedreven en enthousiaste mensen. Je bent in het bezit van een diploma op minimaal HBO-niveau. Daarnaast beschik je over goede contactuele eigenschappen in woord en geschrift en ben je fulltime (5 dagen) beschikbaar.

Wat hebben wij te bieden:
Een zeer afwisselende en uitdagende baan, bij een jong en dynamisch mediabedrijf. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding (niet op basis van provisie). Daarnaast heeft Abovo goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Abovo beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carriere ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Voor aanvullende informatie over de functie, kun je contact opnemen met Kees Verbeek via 0229 – 274 006. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je cv en motivatie via het webformulier of per normale e-mail naar Kees Verbeek via kees.verbeek@abovo.nl.


www.abovomedia.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedI

 Vacatures in media en marketingcommunicatie