[Vacature] Abovo Media zoekt een Mediaplanner
20-04-2015 10:05:00 | Door: | hits: 10480 | Tags:

 

 

Abovo Media zoekt een

 

MEDIAPLANNER

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het interpreteren van briefings, het zelfstandig analyseren van doelgroepen, markten en concurrenten middels de beschikbare onderzoekstools als ook andere externe middelen en het opstellen van mediaplannen en –strategieën meestal in samenwerking met strategen, online planners en accountmanagers. Ook het verdedigen van je plannen zowel via mail, telefonisch en face-to-face is een belangrijk onderdeel van deze functie zowel intern als extern.

Het maken en bewaken van begrotingen en planningen en structureel informeren van je (interne) opdrachtgevers behoort ook tot de dagelijkse taken. Uiteraard ben je commercieel ingesteld en goed in het onderhouden en uitbouwen van contacten met een verscheidenheid aan klanten.

Een brede interesse voor met name offline media zoals radio, TV en dagbladen is een vereiste, verder moet je ook op de hoogte (willen) zijn van de belangrijkste online ontwikkelingen. Het gaat om een fulltime functie.

Wat verwachten wij van jou:
Je bent zeer geïnteresseerd in de mediawereld en ziet het als een uitdaging om constant op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal, beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden en bent goed in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Verder ben je een teamplayer die goed samenwerkt en communiceert met collega’s en externe mensen, je werkt gedisciplineerd en gaat creatief om met het geven van adviezen en informatie. Ook ben je bereid om buiten het normale werktijdenpatroon (noodzakelijke) werkzaamheden te verrichten. Een relevante HBO-opleiding is een vereiste, evenals ervaring binnen het marketing en communicatie vakgebied aan bureauzijde.

Wat hebben wij te bieden:
Een zeer afwisselende en uitdagende baan bij een jong en dynamisch mediabedrijf. Het salaris is marktconform en verder heeft Abovo goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling.


www.abovomedia.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie