[Vacature] Abovo Media zoekt een PHP-Developer
23-04-2015 10:04:00 | Door: | hits: 8904 | Tags:

 

 

Abovo Media zoekt een

 

PHP-DEVELOPER

 

We maken het web voor onze klanten graag mooier en functioneler. Kom je ons daarbij assisteren?

Abovo Media, het snelst groeiende en prijzen winnende mediabureau, zoekt een enthousiaste en ervaren PHP-developer.

Op de eerste plaats hopen we met jou een analytisch sterke webontwikkelaar in huis te hebben, iemand die onze online afdeling naar een hoger plan weet te tillen. Natuurlijk word je als onze nieuwe PHP-held verantwoordelijk voor onderhoud en implementatie van websites en webshops voor klanten van zeer uiteenlopende grootte, want dat doen PHP-developers nu eenmaal. Bij Abovo Media is geen dag is hetzelfde en dat komt goed uit, want jij hebt die flexibiliteit. Bovendien ben je van nature gek op projecten waar je je tanden in kunt zetten. Voor jou bestaan geen problemen, alleen maar oplossingen.

We verwachten wel veel van je: met je zorgvuldige en nette object-georiënteerde PHP-programmeerstijl werk je aan verschillende interessante projecten, meestal op basis van WordPress of Magento, voeg je modules, koppelingen en functionaliteiten toe en test je ze. Daarnaast stellen we het zeer op prijs dat je met ons meedenkt over onze filosofie en dat je daar ook je stempel op drukt, want je begrijpt als geen ander wat er bij je werk komt kijken en hoe je in een zeer veranderlijke wereld het verschil kunt maken.

Het is alles bij elkaar echt een interessante fulltime baan die we voor jou hebben. De werksfeer bij Abovo is plezierig en open, biedt ontzettend veel ontplooiingskansen en je werkplek is ook nog eens zeer goed bereikbaar vanaf NS-station Hoorn of de A7. Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met je ervaring.

Voor aanvullende informatie over de functie, kun je contact opnemen met Jimmy van Dok via 0229 – 274 006. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel en stuur je cv en motivatie via het webformulier.


www.abovomedia.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedI

 Vacatures in media en marketingcommunicatie