[Vacatures] Abovo Media zoekt een Digital Designer
15-07-2021 16:51:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4712 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Digital Designer

Ben jij een kei in het ontwerpen van banners met uitgebreide design lay-outs? Heb je een voorliefde voor online en wil jij je kennis en ervaring inzetten bij een gaaf media adviesbureau? Dan past de functie Digital Designer bij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn ABOVO Media / Maxlead, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Digital Designer maak je onderdeel uit van het creatie team en ben je continue bezig met het ontwikkelen en toepassen van je design skills. Voor verschillende klanten breng jij creatieve concepten tot leven. Deze uitingen ontwerp en realiseer je voor de online kanalen. Jouw creaties spreken de juiste doelgroepen aan waardoor onze campagnes het resultaat behalen wat met de klant is afgesproken. Intern schakel je met de projectmanager, het social team en de trade desk. In de functie Digital Designer krijg je de vrijheid en zelfstandigheid die je nodig hebt om met de beste ideeën te komen, kun je sparren met je creatie-collega’s en zorg je voor de visuele output die onze klanten nodig hebben! En verder doe je als Digital Designer:

  • Het ontwerpen en animeren van (dynamische) banners en Rich Media banners zoals bijv. Interscrollers en HPTO’s,
  • Content met beeld aantrekkelijker/aantrekkelijker maken
  • Het maken van social uitingen (Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn)

 

Wat bieden wij?

Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie Digital Designer heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken.

In deze fulltime functie krijg je een goed salaris op basis van 40uur, 26 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, en zodra het weer kan vrijdagmiddagborrels!

Heb je nog vragen? Mail deze dan naar werken@abovo.nl. Een proefopdracht maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Solliciteer hier.

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie