[Vacatures] Abovo Media zoekt een Full stack Developer
15-07-2021 16:57:34 | Door: Pie Kamau | hits: 4259 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Full stack Developer

Voel jij je als een vis in het water in enterprise-grade webapplicaties? Ben jij een spin in het web binnen een ontwikkelteam en kun jij zowel met Frontend als Backend ‘praten’? En wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen binnen de IT-tak van een snelgroeiend en jong mediabedrijf? Dan is de functie van Full stack Developer bij Abovo Maxlead iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn AbovoMedia/Maxlead, een mediabureau met ballen gevestigd in Hoorn. Met behulp van Media, Data, Tech en Creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen.
Onze organisatie is gebouwd op IT. Alle teams en collega’s werken met software en systemen die worden ingekocht, OF door onszelf worden ontwikkeld. Dit laatste doen wij in-huis met een toegewijd softwareontwikkelteam.

Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Full stack Developer werk je in een team van Frontend- en Backend-ontwikkelaars aan verschillende softwaresystemen voor interne en externe klanten, van een klantenportaal tot een compleet backoffice-systeem waar het gehele bedrijf van afhankelijk is.
Je ontwikkelt oplossingen in een moderne Typescript/Angular-omgeving, die bovenop een in Symfony4 ontwikkelde REST-API ligt. Daarnaast bestaan jouw belangrijkste taken uit:

  • Het verbeteren van bestaande softwareproducten en bedenken van nieuwe oplossingen voor onze (interne) klanten;
  • Het ontwerpen van nieuwe en uitbreiden van bestaande databases;
  • Het door ontwikkelen en uitbreiden van de REST-API;
  • Het overbrengen van jouw kennis en kunde op de rest van het ontwikkelteam.

 

Wat bieden wij?

In de functie van Full stack Developer heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken. Je krijgt een goed salaris passend bij de functie, 26 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels, LAN-party’s, sporttoernooien en meer! Daarnaast heb je de ruimte om 10% van je werktijd zelf in te vullen, waarin je kunt werken aan je eigen ontwikkeling en/of die van het team.

Wanneer ben je succesvol

In deze functie ben je proactief, energiek en innovatief. Door jouw kennis en adviesvaardigheden kun je kennisdelen, maar ben je ook nieuwsgierig naar de ideeën van anderen. Jij hebt kennis van en ervaring met zowel Frontend- (Typescript/Angular en/of andere bekende frameworks) als Backend (Symfony/Laravel) technieken en systemen. Door deze brede kennis kun jij eenvoudig de brug slaan tussen Frontend- en Backend-ontwikkelaars en ben je snel in te zetten voor uiteenlopende taken. Verder werk je gestructureerd en nauwkeurig, ben je 36-40 uur per week beschikbaar, heb je een HBO werk- en denkniveau, en een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Interesse? Solliciteer hier.

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie