[Vacatures] Blue Circle zoekt een Castingredacteuren (fulltime)
23-06-2021 12:43:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7975 | Tags:

Blue Circle is per direct op zoek naar een:

Castingredacteuren (fulltime)

Voor een aantal nieuwe (grote) programma’s zoeken wij versterking voor onze castingafdeling: Blue Circle Casting. Wij zijn op zoek naar castingredacteuren voor o.a.: ‘Wie van de 3’, maar ook voor een groot datingprogramma in de studio. Naast het casten van deze kandidaten ben je ook aanwezig in de studio om hen tijdens deze leuke opnamedagen te begeleiden.

Blue Circle is een producent met een leidende positie in het Nederlandse medialandschap. Als Nederlandse dochtermaatschappij van Fremantle produceren wij televisieprogramma’s voornamelijk voor de Nederlandse markt. We zijn gespecialiseerd in entertainment, dagelijkse show, sport en wonen. 

Fremantle Nederland bestaat uit producenten Blue Circle en No Pictures Please, die zich richten op televisie en online content, en dramaproducent Fiction Valley.

Ben jij een aanpakker, heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en heb jij een goede sociale babbel? En ben jij deze zomer beschikbaar (uiterlijk vanaf begin juli)? Dan zoeken wij jou! Wij ontvangen graag zo snel mogelijk jouw motivatie + CV. Solliciteer hier.

www.bluecircle.nl

www.fremantle.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie