[Vacatures] Clarity zoekt naar (Junior) PR- en communicatiemedewerkers
02-07-2021 12:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7688 | Tags:

Clarity is per direct op zoek naar:

(Junior) PR- en communicatiemedewerkers 

Clarity is een internationaal bureau voor geïntegreerde communicatie. Ons hart gaat sneller kloppen van organisaties die de wereld willen veranderen met technologie: rebelse startups, ambitieuze scaleups, visionaire corporates en internationale titanen. Ons team helpt hen verhalen te vertellen, aan de juiste mensen, met de juiste middelen, via de juiste kanalen, op het juiste moment. We zetten ons iedere dag volop in om de doelgroepen van onze klanten in het hart te raken zodat de boodschap bijblijft. Zo creëren en leveren we op maat gemaakte, geïntegreerde communicatieprogramma's voor bedrijven. 

En we groeien!

Voor ons kantoor nabij Amsterdam zoeken wij frisse PR- en communicatiemedewerkers, oftewel (junior) account executives. 

Een springplank. Dat is deze baan bij Clarity. Wij maken je wegwijs in het bureauleven. Jij bent ambitieus en leergierig. Een grote interesse in technologie en communicatie is essentieel. Je hoeft geen diploma te hebben, wel heel veel enthousiasme voor ons en onze industrie. Als je bij ons laat zien dat je meer kunt en wilt, dan krijg je dat ook. Meer ruimte, meer verantwoordelijkheid en meer doorgroeimogelijkheden. 

Dit ga je doen

Je bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor onze klanten en voert het grootste deel uit van de dagelijkse accountondersteuning, PR- en communicatie-werkzaamheden en administratie. 

Je maakt deel uit van een creatief team. Samen bedenken jullie hoe je klanten in het nieuws krijgt, kunt helpen met slimme contentmarketing en social media activiteiten en hoe je vooral net dat stapje extra kunt zetten om je klanten te verrassen. Dit is wat je in elk geval gaat doen:

 • De media monitoren op publicaties van onze klanten en deze verwerken in rapportages.
 • Perslijsten samenstellen, persberichten versturen en blogs publiceren.
 • Meewerken aan contentkalenders voor social media, social media marketing en conversatie management.
 • Je klant op de hoogte houden van de voortgang van de projecten en natuurlijk de succesvolle publicaties delen.
 • Contacten leggen en onderhouden met journalisten, mediabriefings voorbereiden en je eigen netwerk opbouwen totdat je iedere journalist bij zijn voornaam kent.

 

Dit ben jij

Je bent van nature een nieuwsgierig type en bent niet bang om de telefoon te pakken voor persoonlijk contact. Jongleren met allerhande activiteiten en onderwerpen is je hobby. Je steekt graag je handen uit de mouwen om je in de praktijk te ontwikkelen tot een communicatieprofessional. Verder:

 • Leerde je de basisprincipes van het vak op een opleiding in de richting marketing of communicatie.
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
 • Heb je iets met IT en begrijp je dat bijna ieder bedrijf tegenwoordig een technologiebedrijf is.
 • Weet je hoe je sociale en digitale media effectief kunt inzetten voor interactie met de juiste doelgroep(en).
 • Ben je een organisatietalent met sterke coördinatievaardigheden en hou je graag veel ballen tegelijkertijd in de lucht.
 • Heb je lef, ben je initiatiefrijk en sta je voor wat je doet en vindt.

 

Over het team

We zitten met een team van 11 collega’s vlak naast de A4 in Hoofddorp. Een dynamische club professionals waarin iedereen zichzelf kan zijn. Bij ons is geen dag hetzelfde. Je krijgt de kans om samen te werken met getalenteerde internationale collega's in Londen, Falmouth, San Francisco, Los Angeles en New York. Leren en stimuleren vinden we belangrijk, net zoals aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. 

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, flexibel werken, onbeperkte vakantiedagen (en dat menen we!), betaald verlof voor vrijwilligerswerk, Summer Fridays en een goede pensioenvoorziening.

Gelijke kansen voor iedereen

Clarity zet zich in voor het bevorderen van gelijke kansen voor alle medewerkers en voor onze klanten. Wij streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin iedereen zijn vaardigheden optimaal kan benutten, zonder discriminatie of intimidatie, en waarin alle beslissingen gebaseerd zijn op verdienste. Wij discrimineren medewerkers of klanten niet op grond van leeftijd, handicap, neurodiversiteit, geslachtsverandering, burgerlijke staat of partnerstatus, zwangerschap of moederschap, ras, huidskleur, nationaliteit, etnische of nationale afkomst, godsdienst of overtuiging, geslacht of seksuele geaardheid.

Solliciteer

Interesse? Stuur dan voor 15 juli jouw cv en motivatie naar karin.vangeelen@clarity.pr. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Karin op +31 (0)6 250 80 355.

www.clarity.pr

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie