[Vacatures] DPG Media zoekt een Account Consultant Zeeland/West-Brabant
08-03-2021 08:08:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5908 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Account Consultant Zeeland/West-Brabant

Doe jij niets liever dan de klant adviseren en verder op weg helpen? Ben jij daarnaast de spin in het web die van aanpakken weet? Team Zeeland/West-Brabant zoekt ter versterking een commerciële topper die de rol van Account Consultant gaat vervullen!

Wat ga je doen

In deze rol ga jij lokale ondernemers telefonisch helpen hun zichtbaarheid op de markt te vergroten. Je bent een communicatieve persoonlijkheid en je vertelt met enthousiasme over de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media zoals Het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad, PZC maar ook onze online mogelijkheden. Jouw enthousiasme en kennis van de regio maken het jou makkelijk de volgende zaken op te pakken:

 • de rol van Account Consultant is een commerciële binnendienstfunctie en de nadruk ligt op het telefonisch benaderen van klanten in Zeeuws-Vlaanderen;
 • je adviseert bedrijven telefonisch om hun zichtbaarheid bij hun doelgroep te vergroten;
 • je plant afspraken in voor de digital sales consultant in de regio;
 • je werkt nauw samen met de Accountmanagers van jouw regio om zo efficiënt en doelgericht mogelijk de markt te bewerken.

 

Wie zijn wij

Je werkt samen in een team van 5 Accountmanagers, 2 Account Consultants en een sales manager. Elke maandag heb je uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. In dit team staan humor en saamhorigheid op één. Er wordt hard gewerkt aan de successen en het team helpt elkaar om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • Een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Interessante bonusregeling.
 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Functie eisen

 • Je hebt hbo werk -en denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met sales in de binnendienst;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Zeeuw-Vlaanderen.


Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Solliciteer dan snel met je CV en motivatiebrief. Eerst nog wat meer weten? Jacomine de Visser, Corporate recruiter, beantwoordt je vragen graag via 0629441316 of jacomine.devisser@dpgmedia.nl. Solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie