[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager binnendienst
27-07-2020 12:12:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7258 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager binnendienst

 Jouw commerciële en ondernemende karakter komt bij ons van pas! Want als Accountmanager help jij bedrijven en ondernemers met het vinden van de perfecte kandidaat voor hun vacatures. Voor DPG Recruitment zal je meewerken aan het succes van de sterkste recruitment merken van Nederland; Nationale Vacaturebank en Intermediair. Dit doen wij als team samen, we werken hard en vieren onze succes dan ook altijd met elkaar.

Wat ga je doen

Jij gaat bedrijven en ondernemers telefonisch benaderen om te kijken op welke manier wij hen kunnen helpen in de zoektocht naar nieuw personeel. We hebben sterke merken en dat betekent dat bedrijven ons ook weten te vinden voor vragen en advies over werving. Als commercieel medewerker op de binnendienst:

 • zorg jij voor nieuwe klanten. Met jouw bestaande en nieuwe klanten weet jij met gemak je omzettarget te behalen, want jij bent zelf verantwoordelijk voor de omzet uit jouw eigen klantpakket.
 • verzorg jij het klantcontact van begin tot eind. Denk hierbij aan het eerste contactmoment en vervolggesprekken waarbij je altijd goed luistert naar de wensen van de klant zodat je samen de beste oplossingen vindt. Met jouw gedrevenheid zorg je voor een tevreden en vaste klanten.
 • ben jij natuurlijk ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in online media, de arbeidsmarkt en recruitment.

 

Wie zijn wij

DPG Recruitment, onderdeel van DPG Online Services, is dé Recruitment specialist voor werkgevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. We brengen bedrijven en ondernemers in contact met die ene perfecte kandidaat als er een vacature is. Dat is natuurlijk geweldig, want zo helpen we bedrijven aan talent en kandidaten met een belangrijk aspect in het leven: een baan!

Op onze toplocatie in Groningen word jij als accountmanager met open armen ontvangen door een energiek team van ca. 8 man. Samen zorgen we ervoor dat ieder het beste uit zichzelf haalt. Zo hebben we geregeld team meetings om over elkaars ervaringen te horen en zo te leren. En zit je eens in de twee weken met je manager waar je het bijvoorbeeld over jouw persoonlijke ontwikkeling kunt hebben. Ontspanning hoort er uiteraard ook bij, samen lunchen, tafeltennissen en borrelen doen we graag.

Wij bieden jou

 • Als je bij ons team komt werken krijg je vanzelfsprekend een passend salaris dat is afgestemd op jouw ervaring en wanneer je het goed doet krijg je een interessante bonus.
 • Daarnaast hebben wij een 36 urige werkweek en kom je te werken in een toplocatie in Groningen.
 • Je werkplek is dik in orde en we hebben een gezellige kantine waarin je met je collega’s terecht kunt voor de lunch of bijvoorbeeld een borrel.
 • Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van training en opleidingen.
 • Bovenop dit alles bieden we je de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen: denk bijvoorbeeld aan het kopen van een fiets of het verrekenen van je sportabonnement (12% pkb waarvan 8% vakantiegeld).

 

Functie eisen

 • HBO werk en denkniveau en 1 tot 3 jaar ervaring met commercieel telefonisch klantcontact.
 • Je bent ondernemend en hebt de wil om te winnen. Want je kijkt continu naar verbeteringen om je target te behalen binnen jouw eigen klantenpakket.
 • Je bent proactief, hebt lef en werkt individueel even doeltreffend als in een team.
 • Je bent niet makkelijk uit het veld te slaan! Want tja, nee zal je zeker een paar keer per dag horen. Maar dan pak jij gewoon weer de telefoon om de volgende prospect te bellen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan nu voor 20 augustus. Heb jij eerst nog vragen? Vragen via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie