[Vacatures] DPG Media zoekt een Commercieel redacteur indebuurt - centrale redactie
24-05-2021 08:35:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5137 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Commercieel redacteur indebuurt - centrale redactie

Jij maakt, coördineert en evalueert grote klantcampagnes voor klanten van indebuurt. 

Grote ondernemingen zien indebuurt als een geschikt platform voor (lokale) promotie. Van branded content artikelen tot de promotie van aanbiedingen: kansen zijn er volop. Vanwege de snelle commerciële groei van indebuurt zoeken wij een commercieel redacteur voor onze centrale redactie.

Wat ga je doen?

Je coördineert campagnes voor grotere klanten die adverteren in meerdere locaties. Hierbij werk je nauw samen met de Cliënt Manager.

 • Je bent het aanspreekpunt voor zowel de klanten, accountmanagers als de lokale redacties.
 • Je maakt de planning voor campagnes en zorgt dat deze wordt nageleefd.
 • Je evalueert campagnes van klanten en denkt samen met de Cliënt Manager na over vervolgstappen.
 • Je creëert onderscheidende, spraakmakende en impactvolle content voor ondernemers.

 

Over indebuurt.nl

Op indebuurt.nl ontdekken bewoners de beste keuzes uit hun stad. Daar volg je het belangrijkste lokale nieuws, word je verrast met leuke tips voor het weekend, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante aanbiedingen.

Indebuurt is een initiatief van DPG Media en in februari 2016 gestart. Inmiddels zijn we actief in bijna 40 steden en hebben we ambitieuze groeiplannen. In de informele sfeer die heerst bij indebuurt is er veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën, ondernemerschap en persoonlijke groei.

Wat jou de perfecte Commercieel redacteur maakt

Je bent creatief, commercieel, gericht op samenwerking, enthousiast, stressbestendig en resultaatgericht. Je denkt in verhalen en hebt de voor indebuurt zo belangrijke ‘lokale blik’. Verder:

 • denk je aan de belangen van de ondernemer, lezer en de organisatie.
 • heb je HBO werk- en denkniveau en ervaring met het bedenken en maken van commerciële content voor bedrijven.
 • ben je communicatief sterk en online minded.
 • ben je gewend om te werken met KPI’s.
 • heb je ervaring met WordPress of een vergelijkbaar CMS-systeem. Je kunt werken met Google Analytics en bent goed met cijfers.
 • ben je 32 tot 36 uur per week beschikbaar.
 
Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.
 
Wat je van ons krijgt
 
Wij vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en je ontwikkelt. Zo kan je deelnemen aan workshops, trainingen of lezingen van de Academy of de Campus, of meedoen aan activiteiten als pubquizzen of borrels. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de € 2400 en € 2900 bij een 36-urige werkweek maar afhankelijk van jouw ervaring en kennis gaan we hierover met je in gesprek.
 • 24 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • En je krijgt een laptop en telefoon van de zaak.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle en VTM. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam of een sportteam is.

Interesse? 

Reageer dan uiterlijk 4 juni. Stuur ons behalve je cv vooral ook een creatieve en leuke motivatie waaruit blijkt dat jij bij onze indebuurt-formule past. Om te checken of jij en Indebuurt een match zijn én om jou een nog beter beeld te geven van de functie, volgt er voor het eerste gesprek nog een online schrijfopdracht. Wil je meer weten over de vacature? Stuur dan een mailtje naar Birthe Verbruggen, Coördinator Recruitmentproces, via birthe.verbruggen@dpgmedia.nl. Liever niet solliciteren via dit mailadres? Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie