[Vacatures] DPG Media zoekt een Creative digital designer
07-06-2021 09:42:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6363 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Creative digital designer

Heb jij een passie voor ontwikkelen van concepten, branding en ben je in ster in het uitwerken van digitale assets? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een creatieve allround digital designer die de meehelpt om alle commerciële en branding campagnes naar een next-level te brengen.

Wat ga je doen

Je bruist van de creatieve ideeën om autozoekers aan te spreken. Je bedenkt nieuwe concepten die aansluiten bij de verschillende autoportalen en doelgroepen. Je vertaalt deze concepten tevens zelf naar de mooiste designs. Denk daarbij aan het designen van effectieve HTML 5 banners maar ook landingspagina’s. Je bent goed in het produceren van interactieve uitingen en hebt ervaring met het ontwikkelen van animaties en video producties. Naast dat je campagnes tot in de puntjes uitwerkt, denk je samen met je collega’s na over de beste aanpak. Veel schakelen dus, tussen conceptueel denken en uitvoerend design. Je bent de go-getter die vol goede ideeën zit en degene die zorgt dat de productie van deze campagnes vlekkeloos verloopt. Samen met de creatieve copywriter en de brand marketeer vorm jij hierdoor de gouden driehoek! Verder:

 • Ben jij digital savvy en druk jij een creatieve stempel op al jouw campagnes.
 • Manage je met gemak meerdere projecten tegelijkertijd en levert hier uiteraard altijd ‘pixel perfect’ werk aan.
 • Weet jij als teamplayer ook zelfstandig beslissingen te maken over hoe dingen het beste aangepakt moeten worden.
 

Wie zijn wij

Je komt in een zeer hecht team terecht waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Niet lullen maar poetsen is het credo en iedereen ervaart veel vrijheid om zijn/haar eigen dagen in te delen. Met deze vrijheid komt een grote mate van zelfstandigheid en die moet je aankunnen. Het marketing team bestaat uit 10 zeer gedreven collega’s die allen hun eigen specialisme hebben en die gezamenlijk optrekken om er met elkaar een succes van te maken.

Over Automotive Mediaventions

Met sterke merken als Gaspedaal, AutoTrack en AutoWereld zijn wij dé partner voor bedrijven binnen de Nederlandse automotive markt en bereiken we maandelijks 6 miljoen bezoekers. De sites zijn complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten. Waar Gaspedaal het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder.

Daarnaast biedt Automotive Mediaventions B.V. als joint venture van DPG Media en Mediahuis een gecombineerde bereik van beide mediahuizen. Met o.a. AD, Telegraaf, Volkskrant, Nu.nl en Q-music zijn de twee merken zichtbaar naar de Nederlandse autokoper, en profiteren de adverteerders van zowel een landelijk als regionaal bereik voor hun advertenties.

Wij bieden jou

 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • 2-3 dagen.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

 

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde relevante MBO- of HBO-opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als Digital Designer, Brand Designer, of Visual Designer, bij een agency of in een dynamische omgeving zoals een scale-up.
 • Ruime ervaring met HTML 5, After Effects, Photoshop, Illustrator en andere Creative Cloud tools.
 • Je bent online Savvy en je krijgt nieuwe (online) tools snel onder de knie.
 • Ervaring met motion design (animaties, transities, video) is een sterke pre.
 • Je bent creatief, zelfstandig en denkt in oplossingen en weet met gemak verschillende projecten tegelijkertijd te managen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan voor 16 juni! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via valery.joosten@dpgmedia.nl of 06-21262903. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie