[Vacatures] DPG Media zoekt een Digitale Campagne Manager
07-06-2021 09:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7319 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Digitale Campagne Manager

400 high traffic websites, landelijke dekkend bereik en veel in te zetten tools. Als je weet wat je doet, is het campagne managen bij DPG media net een feestje. We hebben Display Advertising, Video Advertising, Branded Content en zelfs print allemaal in-house en we zijn opzoek naar een Digitale Campagne manager om deze tools slim in te zetten.

Wat je gaat doen

De Campagne Manager die we zoeken is een operationele held die zich als een vis in het water voelt in onze commerciële omgeving! Als dé specialist op het gebied van Online Advertising campagnes houd jij je bezig met het opzetten, managen, monitoren en optimaliseren van campagnes via alle digitale kanalen. Hierbij kun je denken aan o.a. Display Advertising, Video Advertising en Branded Content. Je bent strategisch sterk en vooral praktisch ingesteld. Je werkt snel, secuur en accuraat en je neemt geen genoegen met gemiddelde prestaties. Je stressbestendige mentaliteit zorgt ervoor dat jij altijd het overzicht bewaart en slimme, creatieve oplossingen vindt voor de dagelijkse uitdagingen. Je werkt voor bekende adverteerders en mediabureaus en jij begrijpt als geen ander naar welke informatie een klant zoekt. Uiteraard ben je data gedreven, analytisch ijzersterk en weet jij met jouw communicatieve skills als adviespartners jouw collega’s en klanten met gemak te overtuigen. Je neemt initiatief in het uitrollen van campagnes, krijgt energie van werken in een dynamische omgeving en ben jij met jouw enthousiasme een echte aanwinst voor ons team. Oftewel:

 • Je bent verantwoordelijk voor campagne management van begin tot eind: het klaar (laten) zetten van de campagne, materiaal checken en (laten) inboeken in de systemen, monitoren of de KPI’s behaald worden, optimaliseren en rapporteren. Je schakelt daarbij continue met de verschillende stakeholders.
 • Je adviseert en levert input aan je sales collega’s over de meest effectieve manier om een campagne op te zetten.
 • Je werkt aan projecten m.b.t. de ontwikkeling van nieuwe digitale producten en proposities voor interne en externe klanten, van internationaal tot hyperlokaal.

 

Wie zijn wij

Het team bestaat momenteel uit 9 specialisten aangestuurd door 2 teamleads. Het is een jong, hecht en energiek team met een sterke online focus. Het team is onderdeel van het Digital Campaign Services waar ook de teams Campaign Operations en Content en Creatie onder vallen.

Wij bieden

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek, dat betekent dat je 1 x in de 2 weken een dag vrij bent.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

 

Functie eisen

Jij bent data gedreven & proactief. Jij neemt initiatief bij het uitrollen van campagnes en je begrijpt welke klant op welk moment naar welke informatie op zoek is. Als adviespartner voor zowel externe klant als interne collega ben jij behulpzaam. Bij DPG media draait het om de Persoon, maar deze kwalificaties zullen je helpen met je functie;

 • Je hebt aantoonbare ervaring met online Ad Management systemen zoals: (DV360, P161, Adform, Xandr).
 • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van digital advertising.
 • Ben je enthousiast over de technische uitdagingen die digital advertising biedt.
 • Ben je een specialist, vraagbaak, inspirator en drijvende kracht m.b.t. het toepassen van nieuwe ontwikkelingen in de markt.
 • Hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan snel! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via jacomine.devisser@dpgmedia.nl of 06 29441316. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie