[Vacatures] DPG Media zoekt een Direct mail specialist
28-06-2021 12:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6395 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Direct mail specialist

ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Direct Mail specialist. Ben jij die DM specialist met oog voor mooie en converterende Direct Mail? Dan ben jij op je plek in deze functie!

Wat ga je doen

Je maakt onderdeel uit van Circulation, de afdeling verantwoordelijk voor abonnementenverkoop- en behoud voor alle magazine- en krantenmerken van DPG Media. Hier werken specialistische teams met elk een eigen aandachtsgebied. Iedereen werkt in elkaars verlengde aan één van de meest geavanceerde en intelligente marketing automation netwerken van Nederland. In dit netwerk bereiken we heel Nederland om een abonnement op één of meer van onze merken aan te bieden. Jij bent binnen dit netwerk verantwoordelijk voor alles rondom DM, een belangrijk kanaal in de customer journey. Dit doe je voor de 11 kranten en ruim 30 magazines die onderdeel uitmaken van DPG Media. Verder:

 • weet jij hoe een mooie DM eruit ziet en welke beïnvloedingstechnieken je gebruikt om de klant te verleiden tot de aankoop van een abonnement;
 • begeleid je het hele proces van conceptfase tot de DM bij de klant op de deurmat ligt. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze content-specialisten, vormgevers, DM-leveranciers en customer journey-managers.
 • zorg je ervoor dat de landingspagina waar je de klant naartoe stuurt tijdig live staat en consistent is met jouw DM. Om de conversie te optimaliseren voer je in samenwerking met de CRO-specialisten regelmatig A/B testen uit.

 

De afdeling

Afdeling Circulation bestaat uit mensen die zich onderscheiden doordat ze ondernemend en ambitieus zijn. Je bevindt je in een omgeving met flexibele collega’s voor wie hard werken en successen vieren absolute voorwaarden zijn. Teamspirit en eigen initiatief staan hoog in het vaandel, wat resulteert in een erg goede sfeer op een bijzonder dynamische afdeling. Het is daarom belangrijk dat je over het DNA beschikt dat past binnen deze omgeving.

Wat jou de perfecte aanwinst maakt

Je draait je hand er niet voor om voor tientallen merken tegelijk een DM-concept uit te rollen en doet dit in een hoog tempo. Daarbij informeer je tijdig je stakeholders en weet je inzichten helder te presenteren. Door jouw ervaring heb je geen enkele moeite om tegelijkertijd aan uiteenlopende trajecten te werken en ben je in bezit van een sterk conceptueel denkvermogen. Verder neem je mee:

 • minstens 3 jaar aantoonbare ervaring met Direct Mail;
 • ervaring met het opzetten, uitvoeren en analyseren van A/B testen en CRO;
 • uitstekende project management-skills;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • een verantwoordelijke, creatieve en dynamische functie voor 32 tot 36 uur per week ;
 • een goed salaris, afgestemd op je ervaring;
 • optie om een feestdag te ruilen;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als direct mail specialist? Solliciteer dan uiterlijk 8 juli. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie