[Vacatures] DPG Media zoekt een E-mail Marketeer e-Commerce & Reclamefolder.nl
06-04-2021 09:00:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6645 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

E-mail Marketeer e-Commerce & Reclamefolder.nl

Meebouwen aan de winkels van de 32 mooie merken van DPG Media en Reclamefolder.nl. Dat is wat jij als E-mail Marketeer gaat doen! Met jouw kennis van E-mail marketing weet je exact hoe we dit kanaal optimaal kunnen inzetten.

Wat ga je doen

In deze functie ben jij dé autoriteit op het gebied van E-Mail. Samen met de Manager Traffic & Optimalisatie formuleer je de richting en strategie voor onze E-Mail marketing. Jij weet als geen ander hoe we onze databases zo waardevol als mogelijk kunnen inzetten. Vanuit zowel de theorie als praktijk pas je best practices toe, en bent daarnaast altijd op zoek naar optimalisatiepunten. Verder ben je:

 • als kanaal specialist samen met onze campagne managers hands-on bezig met het behalen van optimale resultaten uit onze databases.
 • samen met de database marketeer continu op zoek naar de best mogelijke selectie voor elke campagne en actie.
 • heb jij een duidelijke visie op de te voeren contactstrategie, en bent in staat om dit door te vertalen naar geautomatiseerde e-mailflows, in samenwerking met externe bureau(s) en IT.
 • En, denk jij uiteraard pro-actief mee hoe we onze databases kunnen vergroten en verrijken, en brengt deze plannen ook ten uitvoering.

 

Wie zijn wij

De afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl is dé eCommerce en voordeelafdeling van DPG. We richten ons op de vrijetijdssector, retail en FMCG op zowel nationaal als lokaal niveau. Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitvoeren van campagnes van onze 32 DPG webshops (webshops van o.a. AD, Libelle, Viva, Volkskrant, Donald Duck, Nu.nl en Leukstetickets.nl) en Reclamefolder.nl.

De totale afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl bestaat uit ca. 40 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. De functie van E-Mail Marketeer valt in het team Traffic & Optimalisatie, dat bestaat uit 10 collega’s (met daaromheen verschillende freelancers en bureaus) die zorg dragen voor de gehele digitale funnel en platformen (+app) voor zowel alle eCommerce- activiteiten als Reclamefolder.nl.

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

 

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een eCommerce- omgeving.
 • Kennis van Selligent is een pré.
 • Je bent resultaatgericht en snapt welk effect verschillende KPI’s op het eindresultaat hebben.
 • Hebt kennis van meerdere digitale kanalen en snapt hoe kanalen elkaar versterken.
 • Je hebt een ondernemend karakter en bent altijd op zoek naar verbetering.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan nu snel! Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie