[Vacatures] DPG Media zoekt een Ervaren onderzoeksjournalist NU.nl
19-04-2021 10:36:38 | Door: Pie Kamau | hits: 7819 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Ervaren onderzoeksjournalist NU.nl

Ben jij die ervaren onderzoeksjournalist die wil werken voor de grootste nieuwssite van Nederland? NU.nl is op zoek naar een fulltime onderzoeksjournalist, die elke week met eigen nieuws komt.

Wat ga je doen?

Je bent samen met collega Job van der Plicht verantwoordelijk voor de binnenlandverslaggeving op het grootste nieuwsplatform van Nederland. Je publiceert elke week nieuws dat niet bij andere media te vinden is. Ook duidt je het nieuws en jaag je op follow-ups. We vinden het belangrijk dat je oog hebt voor de onderwerpen diversiteit en racisme.

Dit moet je weten over NU.nl

NU.nl is met acht miljoen maandelijkse gebruikers de grootste nieuwssite van Nederland. We zijn altijd in beweging en de ontwikkelingen gaan lekker snel. De sfeer is informeel. Iedereen wordt aangemoedigd zich uit te spreken en mee te denken.

Wie zoeken wij?

Een ervaren journalist die weet hoe je nieuws maakt, een relevant netwerk meebrengt en met een positieve instelling anderen weet te enthousiasmeren voor de verhalen die op NU.nl verschijnen. Je volgt het nieuws actief, zit vol energie en bent initiatiefrijk. Je kunt inspelen op onverwachte nieuwsgebeurtenissen en vindt het niet erg om op atypische tijden te werken. Je bent in staat om voor een breed publiek te schrijven; neutraal, snel, bondig en laagdrempelig.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met een gigantisch podium. Je werkt op een ambitieuze, jonge redactie waar hard wordt gewerkt, maar een goede sfeer ook belangrijk is. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen.

De functie is voor 38 uur per week. De schaalindeling is op basis van ervaring. Een laptop, telefoon en treinabonnement of reisvergoeding krijg je van ons. De redactie van NU.nl vind je in Hoofddorp, maar voorlopig werken we in verband met de coronacrisis nog thuis of op locatie als nodig.

Interesse?

Solliciteer dan vóór 26 april met je CV en een korte motivatie. We laten je binnen tien werkdagen weten of je op wordt uitgenodigd voor een gesprek. Eerst meer weten? Jacomine de Visser, team lead recruitment, beantwoordt graag je vragen via jacomine.devisser@dpgmedia.nl of via 0629441316. Een Whatsapp bericht mag ook! Solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie