[Vacatures] DPG Media zoekt een Manager Digital Marketing
12-04-2021 08:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6161 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Manager Digital Marketing

Meebouwen aan de winkels van de 32 mooie merken van DPG Media. Dat is wat jij als Manager Digital Marketing gaat doen! Met jouw kennis binnen e-commerce en digital marketing weet jij precies hoe het online spel werkt en hoe je consumenten aan ons bindt.

Wat ga je doen

Jij kan niet wachten tot jij jouw opgedane digitale marketing ervaring met ons kan delen. Je geeft richting aan jouw team, vol met specialisten als Product owners, performance marketeers, conversiespecialisten en analisten. Ieder weten zij uiteraard precies wat hen te doen staat om hun campagnes tot het beste resultaat te brengen. Jij als Manager bent de verbinder - degene die de grote lijnen uitzet, hen uitdaagt en faciliteert. Verder:

 • zorg jij voor een sterke digitale marketingstrategie met een duidelijke visie. Maar daarnaast steek jij ook graag zelf je handen uit de mouwen.
 • houd je je bezig met platformontwikkeling en optimalisaties.
 • monitor je de resultaten en budgetten van de platforms en digitale kanalen, en ben je in staat dit samen met het team bij te sturen.
 • ben jij het digitale uithangbord van onze afdeling en in staat om samen met andere afdelingen (zoals Digital Sales Development, IT, Business Intelligence) de mogelijkheden binnen DPG optimaal te benutten.
 • zijn we volop in ontwikkeling. Jij als bouwer weet daar wel raad mee: in een hoog tempo samen dingen uitvinden en uit proberen, daar krijg jij energie van.

 

Wie zijn wij

De afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl is dé eCommerce en Voordeel afdeling van DPG. We richten ons op de vrijetijdssector, retail en FMCG op zowel nationaal als lokaal niveau. Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit.

De totale afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl bestaat 36 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Deze specialismes zijn ondergebracht in vier teams: Sales Reclamefolder.nl, Product & Brand, Traffic & Optimalisatie en Category & Campaign Management. In deze functie geeft je leiding aan het team Traffic & Optimalisatie, bestaande uit 10 collega’s (met daaromheen verschillende freelancers en bureaus) die zorg dragen voor de gehele digitale funnel en platformen (+app) voor zowel alle eCommerce- activiteiten als Reclamefolder.nl.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Een salaris passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget
 • 36-urige werkweek
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

 

Functie eisen

 • Minimaal 10 jaar ervaring in digitale marketing (B2C), en 3 jaar ervaring in het leiding geven aan een digitaal team.
 • Je hebt een ondernemend karakter en bent altijd op zoek naar verbetering.
 • Je werkt datagedreven en hebt een duidelijke visie over de te volgen strategie die je over kan brengen naar je team en de afdeling.
 • Brede kennis in het digitale domein, waaronder platformontwikkeling, SEO, performancekanalen, data, CRO, database management.
 • Hebt kennis van en ervaring met het opzetten van een optimale, cross-channel customer journey.
 • Beschikt over sterke communicatie skills waarmee je op verschillende niveaus in het bedrijf draagvlak voor jouw plannen weet te krijgen.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer dan snel! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie