[Vacatures] DPG Media zoekt een NUjij Redacteur
05-07-2021 09:20:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5033 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

NUjij Redacteur

Wil jij samenwerken met alle redacties van NU.nl? Geniet jij van het directe contact met onze lezers, word jij warm van het in goede banen leiden van een discussie en weet jij uit een reactie een geweldig verhaalidee te halen waar onze schrijvers mee aan de slag kunnen? Dan is de functie fulltime NUjij-redacteur bij NU.nl wellicht iets voor jou.

Wat houdt de functie in?

Je bent, samen met andere redacteuren, verantwoordelijk voor het modereren van lezersreacties. Dat gaat verder dan alleen goed- of afkeuren. NUjij is de plek waar we in contact staan met onze lezers en dus onze afwegingen en werkwijze kunnen uitleggen. Bovendien stellen lezers vaak goede vragen die tot een verbetering of uitbreiding van artikelen leiden en zijn er in de reacties legio ideeën te vinden waar NU.nl nieuws uit kan halen. Daarnaast verwerk je tips, foto's en video's die we buiten de openbare reacties om ontvangen via onze site en apps. Je zorgt dat de tips en beelden bij de juiste collega's terechtkomen en verrijkt op deze manier de artikelen op NU.nl. Kleine aanpassingen en toevoegingen voer je ook zelf uit. Je versterkt de band met de NU.nl-bezoeker en zorgt ervoor dat NUjij zichtbaar is. Zo houden we regelmatig vragensessies met deskundigen of roepen we specifieke doelgroepen uit het nieuws op te reageren.

Wie zoeken we?

We zoeken een stressbestendige collega die snel en foutloos kan werken, graag initiatief neemt en een brede ontwikkeling en interesse heeft. Ook kandidaten met minder ervaring in de journalistiek nodigen we uit te reageren.

NU.nl is onderdeel van DPG Media en als het grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor al het talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega's ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Hoe zit de redactie in elkaar?

De fulltime NUjij-redacteur valt onder de coördinator NUjij. Daarnaast werken er nog drie fulltime redacteuren op NUjij en hebben we diverse parttime redacteuren.

Wat bieden wij?

NU.nl biedt een uitdagende, veelzijdige en leerzame baan op een ambitieuze, hardwerkende en gezellige redactie met een marktconform salaris (schaal 4 van de cao DJ). Je mag maximaal twee diensten per week vanuit huis werken, de rest van de tijd werk je op kantoor in Hoofddorp. Je werkt één dag per week in het weekend.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als NUjij redacteur?  Solliciteer dan uiterlijk 8 juli. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Jacomine beantwoordt graag je vragen via  jacomine.devisser@dpgmedia.nl of Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie