[Vacatures] DPG Media zoekt een Online Marketeer Reclamefolder.nl
24-05-2021 09:02:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7274 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Online Marketeer Reclamefolder.nl

Ben jij een echte allround Online Marketeer, weet jij precies wat de toegevoegde waarde is van elk kanaal en hoe dezen elkaar versterken? Dan kan jij zomaar degene zijn die wij zoeken voor Reclamefolder.nl.

Wat ga je doen

Als Online Marketeer weet jij precies hoe je onze doelgroep moet bereiken. Je denk mee over de optimale en creatieve media-inzet rondom de marketingcampagnes van Reclamefolder.nl. Hiervoor werk je nauw samen met de verschillende digital specialisten in het team, zoals een Emailmarketeer, Content manager, Performance Specialist, CRO specialist, campagnemanagers maar ook het mediabureau. Met jouw kennis van verschillende kanalen weet jij de specialisten altijd te challengen. Dagelijks analyseer je waar bezoek vandaan komt en voer je samen met campagnemanagers optimalisaties door waar nodig. Verder:

 • houd jij het overzicht over de totale digital prestaties van onze paid kanalen, ben je scherp op het budget en deel je de resultaten met stakeholders.
 • speel je zo goed mogelijk in op de data om het engagement van onze gebruikers te verhogen, zowel voor web als app.
 • ben je constant bezig met het opzetten van nieuwe A/B testen en denkt na over het gebruik van nieuwe doelgroepen.
 • weet jij hoe je verschillende projecten tegelijkertijd scherp begeleidt en zorgt dat iedereen precies weet waar hij/zij aan toe is door briefings.

 

Wie zijn wij

De afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl is dé eCommerce en Voordeel afdeling van DPG. We richten ons op de vrijetijdssector, retail en FMCG op zowel nationaal als lokaal niveau. Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit.

De totale afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl bestaat 36 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Deze specialismes zijn ondergebracht in vier teams: Sales Reclamefolder.nl, Product & Brand, Traffic & Optimalisatie en Category & Campaign Management. In deze functie geeft je leiding aan het team Traffic & Optimalisatie, bestaande uit 10 collega’s (met daaromheen verschillende freelancers en bureaus) die zorg dragen voor de gehele digitale funnel en platformen (+app) voor zowel alle eCommerce- activiteiten als Reclamefolder.nl.

Wij bieden jou

 • Een salaris passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Functie eisen

 • HBO werk en denk niveau
 • Ca. 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent bekend met de systemen van Google (Analytics, Ads , etc.).
 • Sterk analytisch vermogen en creatief in het oplossen van problemen.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer dan snel! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie